Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Masti si Produse de Unica Folosinta

Masti si Produse de Unica Folosinta

Filtre active

Masca textila reutilizabila cu 2 straturi cu finisaj antimicrobian. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme cauzatoare de miros care se pot acumula in fibre prin contactul cu pielea si spalarea. Țesatura 100% bumbac pentru confortul intregii zile. Bucle pentru urechi elastic cu reglare pentru potrivirea perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. Pliata fiecare masca este ambalata intr-o punga igienica individuala din polietilena. 25 de masti pe cutie.

Masca din tesatura reutilizabila din 3 straturi cu finisaj anti-microbian. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme care provoaca mirosuri care se pot acumula in fibre din contactul cu pielea si spalarea. Țesatura interioara de bumbac pentru confortul intregii zile. Bucle de urechi elastice cu reglaj pentru o potrivire perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. Pliate fiecare masca este ambalata intr-o punga individuala din poliester. 25 masti pe cutie pentru vanzare cu amanuntul.

Masca faciala din tesatura antimicrobiana reutilizabila cu 2 straturi cu banda pentru nas. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme cauzatoare de miros care se pot acumula in fibre prin contactul cu pielea si spalare. Banda de nas reglabila pentru o potrivire imbunatatita si pentru a preveni aburirea ochelarilor. Bucle pentru urechi elastice reglabile pentru potrivirea perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. 25 de masti pe cutie

Folosit pe scara larga in multe industrii acest sort popular are spatele liber si legaturi in jurul taliei. Pachetele plate permit utilizarea usoara. Disponibil intr-o gama de cinci culori standard.

Acest combinezon de unica folosinta este folosit in multe industrii. Caracteristicile sale includ cusaturi elastice in jurul glugii a mansetelor de la maneci si glezne a taliei pentru adaptare perfecta. Acest produs este ambala individual si este disponibil in doua culori: Alb si Bleumarin si marimi pana la 3XL