Imbracaminte de lucru pentru femei

Imbracaminte de lucru pentru femei

Filtre active

Pantaloni Combat de Dama

Pret 78,12 lei
Produs confortabil cu design elegant cu betelie posterioara elastica pentru libertatea in miscare doua buzunare laterale un buzunar aplicat pe coapsa un buzunar pentru telefonul mobil.

Pantaloni de Dama Elastici

Pret 64,97 lei
Confectionat cu materialul nostru Kingsmill rezistent la uzura talia elastica in spate ofera miscare fara restrictiii pe parcursul zilei dumneavostre de lucru. Cutele cusute ofera articolului un aspect inteligent fin si ajustat pe corp.

Pantaloni femei Magda

Pret 61,11 lei
Acesti pantaloni sunt special creati pentru femei. Realizati din material de poliester/bumbac care ii confera durabilitate si rezistenta indelungate. caracteristicile includ buzunare laterale si buzunare posterioare cu nasturi deschidere cu scai

Tunica Dame Ladies Striped

Pret 89,73 lei
Fabricata din tesatura de inalta calitate aceasta tunica este eleganta dar extrem de confortabila. Ideal pentru broderie si ca parte a unei uniforme culorile neutre fac acest articol de imbracaminte alegerea perfecta pentru o varietate de locuri de munca.

Tunica Moderna

Pret 77,35 lei
Produs cu design elegant. Caracteristici: buzunar ascuns suport foarfeca buzunar suport chei material combinat poli-bumbac rezistenta la spalare.

Tunica Wrap

Pret 77,35 lei
Produs cu design stilatesential in gama tunicilor pentru dame. Caracteristici: buzunare spatioase fermoar ascuns detalii contrastante.