Imbracaminte de lucru pentru femei

Imbracaminte de lucru pentru femei

Filtre active

Jacheta HiVis de Iarna pentru Dame
  • Nou
Jacheta HiVis de Iarna pentru Dame ofera utilizatorului toate avantajele jachetelor noastre contemporane si se adapteaza adaugarea unei captuseli matlasate pentru caldura si confort. Banda reflectorizanta inclinata creeaza un design modern. Aceasta jacheta izolatoare ce este confectionata din tesatura Oxford durabila tivul spate curbat mansetele reglabile si gluga detasabila este potrivita pentru lucrul in medii multiple

Pantaloni Combat de Dama

Pret 81,99 lei
Produs confortabil cu design elegant cu betelie posterioara elastica pentru libertatea in miscare doua buzunare laterale un buzunar aplicat pe coapsa un buzunar pentru telefonul mobil.

Pantaloni de Dama Elastici

Pret 68,07 lei
Confectionat cu materialul nostru Kingsmill rezistent la uzura talia elastica in spate ofera miscare fara restrictiii pe parcursul zilei dumneavostre de lucru. Cutele cusute ofera articolului un aspect inteligent fin si ajustat pe corp.
PW3 Jacheta Iarna Dama
  • Nou

PW3 Jacheta Iarna Dama

Pret 345,75 lei
Conceput si testat de femei, aceasta versiune eleganta de dama T400 va va asigura sa iesiti în evidenta de multime. Confectionata din renumita noastra tesatura rezistenta la pete rezistenta la pete 300D Oxford, aceasta jacheta ofera o forma confortabila si magulitoare. Caracteristicile de design inteligente includ panoul de captuseala reflectorizant Insulatex, mai multe buzunare cu fermoar pentru depozitare sigura si tehnologie cu fermoar EZEE.
PW3 Pantaloni de lucru Hi Vis stretch Dama
  • Nou
Pantaloni extensibili inovatori pentru femei, care utilizeaza o tesatura elastica cu doua cai, pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci când lucrati. Functiile inteligente includ banda HiVisTex Pro, buzunare pentru genunchi cu încarcare superioara si buzunar multifunctional pentru coapse cu acces facil pentru stocarea sigura a telefonului, a cheilor si a instrumentelor. Armatura din tesatura Oxford la punctele cheie de abraziune si cussturi triple pentru o durabilitate maxima.
PW3 Pantaloni de lucru stretch pentru femei
  • Nou
Pantaloni stretch inovatori pentru femei care utilizeaza o tesatura elastica cu doua cai de inalta performanta pentru a oferi o libertate de miscare maxima in impul lucrului. Functiile inteligente includ buzunarele pentru genunchiere cu incarcare superioara si un buzunar multifunctional pentru coapse cu acces facil pentru stocarea sigura a telefonului a cheilor si a uneltelor. Èesatura Oxford ranforsata la punctele cheie de abraziune si cusaturi triple pentru o durabilitate maxima.
PW3 Softshell Hi Vis Dama
  • Nou

PW3 Softshell Hi Vis Dama

Pret 226,64 lei
Conceputa si testata de femei, aceasta versiune eleganta pentru femei pentru T402 va va asigura ca va veti distinge de multime. Tesatura respirabila, rezistenta la apa si rezistenta la vânt cu 3 straturi de înalta calitate, împreuna cu multiple caracteristici practice, asigura ca aceasta este o solutie indispensabila pentru o gama de profesionisti care lucreaza. Banda HiVisTex Pro ofera o libertate de miscare remarcabila în timp ce tine o potrivire feminina.

Tunica Dama Premier

Pret 81,22 lei
Produs versatil cu design modern. Disponibil in 3 culori moderne. Caracteristici: action back libertate a miscarilor.

Tunica Dame Ladies Striped

Pret 93,59 lei
Fabricata din tesatura de inalta calitate aceasta tunica este eleganta dar extrem de confortabila. Ideal pentru broderie si ca parte a unei uniforme culorile neutre fac acest articol de imbracaminte alegerea perfecta pentru o varietate de locuri de munca.

Tunica Moderna

Pret 81,22 lei
Produs cu design elegant. Caracteristici: buzunar ascuns suport foarfeca buzunar suport chei material combinat poli-bumbac rezistenta la spalare.

Tunica Wrap

Pret 81,22 lei
Produs cu design stilatesential in gama tunicilor pentru dame. Caracteristici: buzunare spatioase fermoar ascuns detalii contrastante.