Veste

Veste

Filtre active

Vesta Iona

Pret 19,34 lei

Vesta de siguranta ofera vizibilitate functionala. Un plus practic la orice loc de munca aceasta ofera vizibilitate imbunatatita in orice moment. Disponibila intr-o gama larga de culori.

Vesta Iona Executive

Pret 43,32 lei

Intr-o gama de patru culori excelente aceasta optiune de veste superioara ofera o fereastra Dual ID bucla radio si buzunare multifunctionale ca standard. Perfecta pentru branding corporativ.

Vesta Iona MeshAir

Pret 23,21 lei

Vesta Iona MeshAir foloseste o tesatura avansata MeshAir pentru a mentine purtatorul racoros si confortabil. Banda reflectorizanta asigura o vizibilitate maxima in conditii de lumina scazuta. Perfecta pentru o vreme mai calda.

Vesta Termica Aran

Pret 111,38 lei
Asigurand toata protectia si functionalitatea necesare pentru a continua sarcinile de munca de interior si exterior pe vreme rece vant vesta termica Aran ofera caldura datorita umpluturii de vata 200g si a bratelor cu elastic. Gulerul mandarin completeaza aspectul sau si este o haina cu adevarat eleganta.

Vesta Termica Classic

Pret 107,52 lei
S415 ofera strat termic aditional buzunare captusite buzunare cu clapa buzunar suport telefon mobil pentru a obtine o imbracaminte excelenta pentru aer liber

Vesta Termica Glasgow

Pret 88,18 lei
Produs cu design robust vesta termica Glasgow este ideala pentru zilele cand nu e nevoie de o jacheta dar nu e suficient de cald pentru un tricou. Ideala atat pentru timp liber cat si pentru munca.

Vesta Termica Iona

Pret 129,95 lei
Vesta termica Iona mareste vizibilitatea purtatorului. Buzunarele multifunctionale ofera o multime de spatii de depozitare in timp ce captuseala suplimentara mentine cald corpul purtatorului.
Materialul neprelucrat Ripstop confera duritate produsului S418. Design-ul fara maneci permite libertatea in miscare. Fleece-ul inversat este ideal in zilele insorite. Finisare anti-scamosare. Disponibil in trei variante de culori.Caracteristici: buzunarele cu fermoar

Vesta Termica Shetland

Pret 119,89 lei
Acest articol ofera toate caracteristicile unei veste clasice cu avantajul unor buzunare suplimentare. Caracteristicile includ buzunar pentru telefon mobil buzunar intern cu fermoar.