Protectia Auzului

Protectia Auzului

Filtre active

Suporturi pentru urechi reutilizabile. Materialul TPR (cauciuc termoplastic) ia forma canalului urechii dupa cateva minute prin reactia la caldura astfel incat produsul se potriveste aproape la fiecare purtator. Dispunand de o forma imbunatatita pentru confort sporit si performante mai bune de atenuare. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica individuala cu instructiuni de montaj.
Dopuri de urechi din polistiren expandat moale. Forma clopotului special creata pentru confort. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga de igenica cu instructiuni de montaj.
Suporturi pentru ureche detectabile si reutilizabile in material TPR (cauciuc termoplastic). Caracteristica detectabila este fabricata printr-o tehnica avansata prin adaugarea unui metal in materialul TPR in timpul procesului de injectare fara a fi necesara adaugarea mingii detectabile metalic. Recomandat pentru utilizare in mediile din industria alimentara. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica cu instructiuni de montaj.

Dopuri Fonice cu Banda

Pret 125,31 lei
Dopuri fonice cu banda usoare si confortabile. Ideale pentru utilizare intermitenta. Dopuri PU de unica folosinta. Sunt disponibile rezervele dopurilor fonice. Usor de a inlocuit.
Dozator pentru EP02. O rotatie usoara elibereaza o pereche de dopuri fonice. Poate fi folosit pe o suprafata orizontala sau poate fi agatat pe perete. Contine 500 perechi EP02
500 de perechi de dopuri EP02 pentru dozatorul EP20. Aceste dopuri moi sigileaza canalul auricular cu spuma moale si adaptabila pentru reducerea excelenta a zgomotului
Dopuri fonice de unica folosinta. Adaptare confortabila datorita materialului de spuma moale. Legate cu fir pentru cresterea sigurantei si vizibilitatii in industria alimentara. Fiecare pereche ambalata in punga igienica resigilabila.

Căștile antifonice HV Extreme fac parte din noua noastră generație de căști antifonice premium. Dispunând de o bandă pentru cap căptușită cu PU, asigură un confort maxim în timpul perioadelor lungi de utilizare. Cupele sale reglabile cu două ace oferă o potrivire sigură. Performanța excelentă de atenuare asigură o protecție superioară împotriva zgomotelor dăunătoare, iar banda de cap căptușită reflectorizantă oferă un confort maxim.

Casti antifonare Top Ear

Pret 69,08 lei
Casti antifonare usoare si pliabile cu o banda captusita pentru confort sporit. Nivel mare de atenuare ideal pentru a proteja impotriva zgomotului daunator in mediul de lucru.
Casyi antifonare Clip-On Premium folosind aceiasi cupa ca la castile antifonare PS46. Usor de fixat si compatibile cu castile de siguranta Endurance Endurance si Expertbase. Atentie: performantele de atenuare variaza in functie de stilul castilor cu care sunt utilizate
Aceasta Casca Antifonare Premium este produsul de top in protectia auditiva. Banda PU este ultrausoara si ofera maximum de confort pentru perioade de utilizare indelungate. Model contemporan avand cupe cu ajustare pentru adaptare perfecta. Performantele de atenuare a zgomotului excelente ofera protectie superioara impotriva zgomotului nociv.

Culori Hi-Vis. Compatibil cu castile de protectie Endurance Height Endurance Peak View si PS51. Atentie: performantele de atenuare variaza in functie de stilul castilor cu care sunt utilizate.

Casti Fonice Portwest

Pret 35,34 lei
Casti fonice de protectie pentru urechi cu atenuare a zgomotului potrivite pentru locurile de munca cu zgomot redus. Aparatoarele ultra subtiri asigura o fixare usoara si moale care acopera urechile pastrandu-le in siguranta si protejate.
Produs usor si robust PW40 este potrivit pentru confortul intregii zile. Atenuare excelenta a zgomotului

Casca Antifonare Super

Pret 35,34 lei
Produs extrem de usor pentru utilizare indelungata. Ofera protectie auditiva sporita. Caracteristici: cupe din spuma de polistiren rezistent la impact sistem fixare multipla de dimensiunea palmei

Casti Antifonare Confort

Pret 50,61 lei
Produs usor si rezistent la uzura. Caracteristici: pernite din spuma cupe ABS (spuma izolanta) banda support.
Casti de antifonare electronice complet functionale ce comprima automat impulsurile daunatoare si zgomotele continue la un interval auditiv sigur sub 85 dB dar care permite sunetelor normale sa fie auzite fara limitari sau intreruperi. Mareste sunetele joase pentru a permite un auz mai bun. Control pentru volum integrat. Compartimentul de baterii cu acces facil adaposteste 2 baterii AA pentru uz indelungat. Bateriile sunt incluse.

Nivel excelent de atenuare a zgomotului poate fi inchis cand nu se foloseste. Produs compatibil cu castile PS53 PS54 PW54 PS55 PW55 PV60 PV64 PV50 PV54 PS51

Căștile antifonice HV Extreme fac parte din noua noastră generație de căști antifonice premium. Cupele sale cu două pini reglabile oferă un design optimizat, alături de un design elegant gri și portocaliu. Performanță excelentă de atenuare oferă o protecție superioară împotriva zgomotului dăunător. Pentru sloturi laterale de cască universale de 30 mm.