Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Protectia Auzului

Protectia Auzului

Filtre active

Suporturi pentru urechi reutilizabile. Materialul TPR (cauciuc termoplastic) ia forma canalului urechii dupa cateva minute prin reactia la caldura astfel incat produsul se potriveste aproape la fiecare purtator. Dispunand de o forma imbunatatita pentru confort sporit si performante mai bune de atenuare. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica individuala cu instructiuni de montaj.
Suporturi pentru ureche detectabile si reutilizabile in material TPR (cauciuc termoplastic). Caracteristica detectabila este fabricata printr-o tehnica avansata prin adaugarea unui metal in materialul TPR in timpul procesului de injectare fara a fi necesara adaugarea mingii detectabile metalic. Recomandat pentru utilizare in mediile din industria alimentara. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica cu instructiuni de montaj.

Dopuri Fonice cu Banda

Pret 114,06 lei
Dopuri fonice cu banda usoare si confortabile. Ideale pentru utilizare intermitenta. Dopuri PU de unica folosinta. Sunt disponibile rezervele dopurilor fonice. Usor de a inlocuit.

Casti antifonare Top Ear

Pret 65,07 lei
Casti antifonare usoare si pliabile cu o banda captusita pentru confort sporit. Nivel mare de atenuare ideal pentru a proteja impotriva zgomotului daunator in mediul de lucru.
Casyi antifonare Clip-On Premium folosind aceiasi cupa ca la castile antifonare PS46. Usor de fixat si compatibile cu castile de siguranta Endurance Endurance si Expertbase. Atentie: performantele de atenuare variaza in functie de stilul castilor cu care sunt utilizate

Casca Antifonare Premium.

Pret 72,29 lei
Aceasta Casca Antifonare Premium este produsul de top in protectia auditiva. Banda PU este ultrausoara si ofera maximum de confort pentru perioade de utilizare indelungate. Model contemporan avand cupe cu ajustare pentru adaptare perfecta. Performantele de atenuare a zgomotului excelente ofera protectie superioara impotriva zgomotului nociv.

Culori Hi-Vis. Compatibil cu castile de protectie Endurance Height Endurance Peak View si PS51. Atentie: performantele de atenuare variaza in functie de stilul castilor cu care sunt utilizate.

Casti Fonice Portwest

Pret 32,94 lei
Casti fonice de protectie pentru urechi cu atenuare a zgomotului potrivite pentru locurile de munca cu zgomot redus. Aparatoarele ultra subtiri asigura o fixare usoara si moale care acopera urechile pastrandu-le in siguranta si protejate.

Casca Antifonare Super

Pret 32,94 lei
Produs extrem de usor pentru utilizare indelungata. Ofera protectie auditiva sporita. Caracteristici: cupe din spuma de polistiren rezistent la impact sistem fixare multipla de dimensiunea palmei
Casti de antifonare electronice complet functionale ce comprima automat impulsurile daunatoare si zgomotele continue la un interval auditiv sigur sub 85 dB dar care permite sunetelor normale sa fie auzite fara limitari sau intreruperi. Mareste sunetele joase pentru a permite un auz mai bun. Control pentru volum integrat. Compartimentul de baterii cu acces facil adaposteste 2 baterii AA pentru uz indelungat. Bateriile sunt incluse.