Caciuli si accesorii

Caciuli si accesorii

Filtre active

Produsul este esential pentru garderoba de iarna. Materialul fleece pentru exterior mentine caldura si este foarte usor. Materialul dublat protejeaza capul in conditii solicitante. Cand borul nu este rulat HA10 poate fi purtata sub casca de protectie.

Caciula tricotata

Pret 15,47 lei

Caciula performanta pentru vreme rece are captuseala de Microfibre pentru izolare si retinere a caldurii. Tricotajul fin acrilic este rezistent la vant si extrem de comfortabil.

Acest caciula reflectorizanta este o optiune excelenta pentru o vizibilitate sporita in mediile la vreme rece. Firele foarte reflectorizante sunt tesute in aceasta tesatura acrilica pentru a da o vizibilitate excelenta. Stratul izolator Insulax protejeaza purtatorul de frig si de vant.

Cagula Fleece

Pret 16,24 lei

Cagula Fleece este esentiala pentru garderoba de iarna. Materialul moale protejeaza capul si fata in conditiile solicitante de iarna.

Cagula Multiway

Pret 82,76 lei

Cagula CS23 este conceputa pentru a fi flexibila in modul in care este purtat. Folosind tesatura elastica din poliester elastica se potriveste strans pe cap permitand usurinta de miscare. Gaurile perforate la gura ptr respiratie permit o folosire confortabila.

Conceput pentru a se potrivi strans pe casca si a oferi un strat suplimentar de caldura. Construit din material elastic din poliester elastic HA18 este solutia perfecta pentru a se potrivi sub orice casca.

Esarfa Multiway cu finisaj anti-microbian. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme care provoaca mirosuri care se pot acumula in fibre din contactul cu pielea si spalarea. Poate fi purtat intr-o combinatie de moduri. Materialul elastic din bumbac elastan ii permite sa se transforme pentru o serie de utilizari diferite dar isi pastreaza totusi forma initiala.Trimite

Fes Impermeabil

Pret 57,24 lei

Perfecta pentru vremea umeda in cele mai dificile conditii. Aceast fes are o membrana 100% impermeabila pentru protectie este incredibil de respirabila. Micro fleece ce pastreaza o temperatura ridicata pentru confort.

Gluga Extreme

Pret 34,03 lei

Gluga universala care ofera protectie maxima in conditii adverse de vreme. Avand reglare cu cordon si protectie pentru fata aceats gluga va va oferi protectie deosebita. Se poate atasa la toate jachetele din gama Portwest PWR