Fleece

Fleece

Filtre active

Fleece Argyll

Pret 82,76 lei
Fleec-ul Argyll este preferat sezon dupa sezon datorita designului simplu si finisajelor de calitate traditional antiscamosare.Fleece 400g este confortabil de purtat si se asigura caldura.

Fleece City

Pret 119,12 lei
Un design stilat in doua tonuri confectionat din fleeceul nostru unic cu doua fete. Usor si comod aceasta imbracaminte poate fi folosita atat la munca cat si in timpul liber. Doua buzunare cu fermoar un buzunar aplicat pe piept fermoare argintii contrastante.

Fleece Iona Lite

Pret 121,44 lei
Acest fleece moale este conceput pentru protectie si performanta maxime si vizibilitate sporita. Groasa si extrem de galduroasa finisajul antiscamosare ii confera durabilitate sporita. Captuseala din plasa permite o buna ventilare si mareste confortul purtatorului

Fleece Laminat BuildTex (3L)

Pret 143,87 lei
Produs moale respirabil si rezistent la apa calitatile lui F330 depaseste orice produs concurent. Fleece-ul laminat ofera calitate superioara functionalitate si performanta. Caracteristici: snur ajustabil / mansete elastice.

Fleece North Sea

Pret 146,19 lei

Produs cu rezistenta sporita la uzura durabil disponibil in gama fleece S665 este potrivit pentru cele mai solicitante domenii. Manecile si plachetele de pe umar dau un aspect elegant si prelungesc durata de viata a articolului. De asemenea are un buzunar pentru telefon mobil si un snur elastic pentru o potrivire confortabila.

Fleece Rezistent la Vant

Pret 126,85 lei
Garantat sa va tina cald in zilele fruguroase cu vant acest fleece va ofera un design clasic si simplu si finisaj anti scamosare. Captuseala din microfibre rezistenta la vant va ofera comoditate fara a va simti greoi. Caracteristicile includ un buzunar intern cu clapeta si doua buzunare laterale cu fermoar.

Pulover Microfleece Staffa

Pret 64,20 lei
Acest microfleece stilat ultra usor si moale este perfect sa fie purtat singur sau ca facand parte dintr-un sistem in straturi. Confortabil pentru un stil de viata activ