Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Jachete Ploaie Vatuite

Jachete Ploaie Vatuite

Filtre active

Proiectata pentru a fi purtata in conditii meteo nefavorabile aceasta jacheta trafic ofera protectie impermeabila confort si caldura la pret imbatabil. Caracteristicile includ gluga impachetabila cu snur buzunare multiple acces imprimare.

Jacheta Captusita Dundee

Pret 185,56 lei

Jacheta clasica total captusita si impermeabila ofera confort deosebit la un pret special. Produsul retine caldura in conditiile temperaturilor scazute. Buzunarele multiple asigura spatii ample de depozitare.

Atunci cand a fost testat impotriva altor competitori acest articol de imbracaminte a iesit invingator la impermeabilitate confort caldura si calitatea de ansamblu. Accesul la imprimare face jacheta extrem de populara pentru brodare sau personalizare. Adaptarea generoasa buzunare sigure mansete reglabile cu scai si atentia la detalii vin ca si standard.

Jacheta Bomber Moray

Pret 186,35 lei

Design-ul captuseala moale din fleece si stratul superior rezistent la conditiile meteorologice plaseaza produsul in topul vanzarilor. Caracteristici: strat superior din microfibre posibilitatea personalizarii.

Jacheta Aspen.

Pret 195,99 lei

Stilata si usoara jacheta termica Aspen este moale la atingere impermeabila si foarte confortabila. manecile elastice si reglarea cu cordon ajuta la pastrarea caldurii