Protectia Ochilor

Protectia Ochilor

Filtre active

Acest ecran usor durabil de 300 microni se potriveste cu usurinta pe o palarie si ofera o protectie finala impotriva fluidului si a stropilor catre fata mentinand in acelasi timp un super-confort si o vizibilitate optima pentru purtator. Ofera protectie toata ziua si este suficient de spatios pentru a se potrivi confortabil cu uzura ochilor.

Folie Protectoare Lentile

Pret 62,65 lei

Folia protectoare de acetat pentru a fi utilizata pe mastile complete de fata P500 si P516 pentru a proteja ochii de stropirile chimice si zgarieturi. Acest accesoriu este recomandat in principal pentru activitatile de curatare si vopsire din cadrul industriei de petrol si gaze. Vandute in unitati de 10.

Impervious Safety Goggle

Pret 65,75 lei
Ochelari de protectie premium cu lentila injectata sunt puternici si robusti cu vedere panoramica excelenta si spuma interioara moale pentru confort sporit si protectie suplimentara impotriva socurilor. Stilul impermeabil are o acoperire inovatoare oleofoba si impotriva murdariei care ajuta la mentinerea lentilei curate in conditii de lucru foarte extreme. Banda elastica reglabila larga. Ventilatie indirecta.

Masca pentru fata Plus

Pret 70,59 lei
Aceasta masca ofera protectie sporita laterala si frontala impotriva stropilor de metale topite si a particulelor solide. Dispozitiv cu clichet ajustabil Viziera de rezerva disponibila (PW99)

Ochelari Atena Sport

Pret 29,98 lei
Ochelarii Atena Sport sunt conceputi tinandu-se cont in primul rand de morfologia utilizatorului. Usori rezistenti dar flexibili sunt ideali pentru folosire indelungata. Marginile moderne ce confera un look modern completeaza confortul anti-alunecare

Ochelari Challenger

Pret 31,92 lei
Lentile panoramice cu protectie UV tratate antizgarieturi anti aburire pentru performante de durata. Produsul ofera protectie impotriva lichidelor si particolelor de praf. Compatibil cu mastile de protectie si cu ochelarii personali de vedere. Lentile de calitate exceptionala. Design imbunatatit cu banda elastica larga pentru confort optim ventilare indirecta
Ochelari foarte usori din policarbonat care se adapteaza la caracteristicile faciale oferind protectie pentru frunte si obraz. Lungimea complet ajustabila la tampla si un clichet in cinci puncte.
Acest model atractiv si stilat a fost creat pentru protectia si confortul dvs. Caracteristicile Pan View includ constructia usoara si placuta la atingere. Lentila ofera protectie laterala si frontala.