Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Accesorii de racire

Accesorii de racire

Filtre active

Conceput pentru a fi atasat la cele mai multe casti banda de protectie pentru casca racoreste si ajuta la reglarea temperaturii corpului in caldura extrema. Ideal pentru lucratorii in conditii meteorologice fierbinti pentru perioade lungi de timp.

Bandana Racoritoare

Pret 36,35 lei
Bandana de racire este proiectata pentru a mentine purtatorul racorit in clima calda. Este usoara si usor de utilizat. Poate fi purtata sub casca si palarie sau singura si ofera ore de racire fara a compromite mobilitatea.

Coroana Racire cu Guler

Pret 32,49 lei
Aceasta coroana de racire este usoara si foarte confortabila atunci cand este utilizata. Aceasta poate ajuta la scaderea temperaturii corpului timp de mai multe ore. Se ataseaza majoritatii castilor si a sepcilor. Acest accesoriu ajuta la protejarea capului si a gatului impotriva stresului termic si a razelor solare.

Esarfa de Racorire

Pret 21,66 lei
Usoara usor de utilizat si ideala pentru utilizarea in medii de lucru calde. Esarfa de racorire a gatului racoreste imediat purtatorul si ajuta la reducerea stresului la caldura atunci cand este necesar cel mai mult.

Esarfa Multiway

Pret 43,32 lei
Aceasta esarfa Multiway poate fi purtata intr-o combinatie de moduri. Țesatura elastica din poliester elastic permite o transformare pentru o serie de utilizari diferite insa isi pastreaza inca forma originala.

Maneci pentru racorire

Pret 45,64 lei
Aceste mansoane de racire unisex ofera protectie impotriva caldurii si a soarelui in timpul activitatii fizice oferind un efect instantaneu de racire a pielii.

Prosop racire

Pret 18,56 lei
Conceput sa racoreasca in 3 pasi simpli. Acest prosop de racire multifunctional ofera ore de racire pentru purtatori care suporta un nivel ridicat de activitate fizica sau expunere la caldura.