Filtrare dupa

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Veste de racire

Veste de racire

Filtre active

Veste Cooling

Pret 205,63 lei
Un produs inovator care pastreaza lucratorii racoriti timp de pana la 8 ore. Folosind tehnologii si materiale destinate prevenirii stresului termic aceasta vesta pastreaza corpul la o temperatura ideala permitand purtatorului sa lucreze in confort chiar si in cea mai tare si mai umeda vreme. Pur si simplu saturati vesta in apa si stoarceti pentru a elimina orice exces. Vesta poate fi purtata si nu va umezi hainele de dedesubt. Cand vesta se usca repetati procesul pur si simplu pentru inca 8 ore de confort rece.

Vesta Cooling HiVis

Pret 232,94 lei
Aceasta vesta este confectionata din material fabricat special pentru racirea corpului. Aceasta constructie are rolul de a contracara efectele nocive ale stresului termic. Aceasta vesta scade temperatura corpului si poate fi racita din nou in cateva minute ceea ce ofera ore de racire fara a compromite mobilitatea. Vesta este conceputa pentru a va elibera talia oferind usurinta atunci cand stati jos sau in picioare

Vesta de racorire.

Pret 265,88 lei
Construit cu fibre super absorbante aceasta vesta de racire este conceputa pentru a mentine lucratorii in conditii optime mai multe ore. Este usor de activat si poate fi purtat fara a se umezi hainele dedesubt.