Veste Hi-Vis

Veste Hi-Vis

Filtre active

Be safe be seen with Portwest\'s Hi-Vis Social Distancing Vest. A classic two band reflective tape design with the added benefit of a pre-printed social distancing logo which can withstand repeated washing.

Jacheta Executive Hi-Vis

Pret 58,01 lei
Designul original este acum disponibil intr-o versiune cu maneci lungi. Cu suport ID dublu si buzunare multiple caracteristicile premium aceasta este o alegere excelenta pentru o acoperire optima.
PW3 Vesta Hi Vis Executiv
  • Nou

PW3 Vesta Hi Vis Executiv

Pret 62,65 lei
Vesta executiva PW3 are un design elegant si combina caracteristicile premium ale gamei noastre PW3, inclusiv banda HiVisTex Pro, cu practicitatea buzunarelor pentru acele situatii în care o jacheta poate fi prea calda. Un buzunar clar de identificare detasabil pentru carduri de securitate si carduri completeaza aceasta piesa vestimentara unica.

Vesta Half Mesh Hi-Vis

Pret 19,34 lei
Produs respirabil potrivit pentru lucrul in conditiile de temperaturi ridicate.
Tehnologia avansata MeshAir asigura o ventilare excelenta si mentine racoare utilizatorului. Tesatura MeshAir este conforma cu EN ISO 20471. Aceats vesta prezinta buzunare multiple buzunar pentru ID inel ptr statie si fermoar frontal

Vesta Berlin Executive

Pret 41,77 lei
Revolutionara in design vesta executiva combina greutatea usoara a unei veste cu practicabilitatea buzunarelor pentru acele situatii in care o jacheta poate fi prea calda. Un buzunar transparent pentru cardurile de securitate completeaza acest articol unic.
Vesta cu maneci scurte pentru acoperire suplimentara HiVis. Tesatura usoara si banda reflectorizanta HiVis Tex
Fiti in siguranta fiti observati cu vesta de distantare sociala Hi-Vis Portwest. Un design clasic cu banda reflectorizanta cu beneficiul suplimentar al unui logo pre-imprimat de distantare sociala care poate rezista la spalare repetata.

Vesta cu Tehnologie Tripla

Pret 53,37 lei
Aceasta vesta clasica foloseste tehnologia noastra inovativa Glowtex. Oferind vizibilitate avansata prin combinarea materialului fluorescent a benzii reflectorizante HiVis Tex si a benzii fosforescente Glowtex care lumineaza in intuneric. Recomandata a fi folosita atat ziua cat si pe timpul noptii si atunci cand vizibilitatea este zero
Vesta termica Vest-Port este noua generatie in vestele cu design Vest-Port. Acest stil combina 100% poliester anti-scamosare fleece cu un poliester warp tricot 100%. Rezultatul acestei abordari ofera un material avansat si ingenios care este durabil de incredere si ofera un nivel ridicat de caldura si confort pentru medii de lucru mai reci perfecte pentru aeroporturi sau depozite. Toate caracteristicile necesare sunt satisfacute oferind o multitudine de buzunare un suport dublu ID bucla pentru radio si buzunar pentru smartphone.
Aceasta vesta este robusta si durabila si ofera confort si siguranta intr-o varietate de medii de lucru. Caracteristicile includ un suport dublu de acte de identitate si fixare cu fermoar frontal.
Fiti in siguranta fiti observati cu vesta Executive de distantare sociala - Portwest. Acest design revolutionar combina mai multe buzunare de depozitare cu beneficiul suplimentar al unui logo pre-imprimat de distantare sociala care poate rezista la spalare repetata. Un buzunar de identificare clar pentru legitimatii si carduri de securitate completeaza acest articol vestimentar unic.

Construit folosind tesatura respirabila MeshAir care permite aerului sa circule si mentine racoarea si in conditii de lucru la cald respinge transpiratia. Aceasta vesta incorporeaza functii executive clasice inclusiv buzunare multiple suport pentru ID suport radio si fermoar pentru acces usor. Designul celor doua tonuri este elegant si ideal pentru minimizarea murdariei si a petelor.

Vesta Executive Rail RIS

Pret 47,18 lei
Caracteristicile includ port acte doua buzunare laterale inel D. Produs conform cerintelor RIS. Vesta include functia de despridere in 4 puncte pe umeri si laterale
Vesta Executiv Glowtex Ezee Zip foloseste cea mai recenta inovatie in tehnologia de emisie a luminii asigurand ca purtatorul atinge cel mai inalt nivel de protectie iar acum dispune si de fermoarul nostru Eeze Zip revolutionar pentru fixare universala. Material fluorescent pentru o vizibilitate completa la lumina naturala o banda retroreflectorizanta HiVisTex si o banda fosforescenta Glowtex �� care lumineaza in intuneric.

Produs ce ofera vizibilitate si racoarire cu acest articol. Tesatura MeshAir asigura o excelenta aerisire si un flux de aer asigurand un confort purtatorului.