Diverse

Diverse

Filtre active

Boneta Bucatar

Pret 11,25 lei
Boneta bucatar S899 ofera un plus elegant pentru gama Chefswear. Reglarea cu scai ofera o potrivire confortabila iar materialul Kingsmill garanteaza o performanta maxima.

Boneta Snood

Pret 11,25 lei
Creata in mod special pentru catering aceasta Boneta este alegerea ideala pentru industria alimentara. Partea posterioara alungita ofera acoperire excelenta pentru par in timp ce marginea cu elastic asigura fixare precisa

Boneta MeshAir Skull

Pret 13,66 lei
Boneta S900 foloseste materialul respirabil MeshAir care permite circulatia aerului pentru a pastra utilizatorul uscat si racoros in medii de lucru calde. Ajustarea cu scai ofera adaptare perfecta iar materialul Kingsmill garanteaza performanta maxima

Bandana Chefs

Pret 16,87 lei
Aceasta bandana ofera o alternativa moderna si stilata pentru bucatari si personalul din bucatarii. Avand un mod de ajustare usor bandana ofera confort deosebit utilizatorului.

Bandana MeshAir Pro.

Pret 18,48 lei
Moderna si usoara aceasta bandana pastreaza purtatorul racoros datorita panourilor laterale MeshAir Pro. Legaturile usor de reglabile ofera o potrivire confortabila.

Tunica cu Buzunar

Pret 38,56 lei
Produsul combina stilul clasic cu functionalitatea. Disponibil intr-o gama de culori moderne. Caracteristici: benzi laterale ajustabile cu capse buzunar frontal.

Sort Impermeabil cu Pieptar

Pret 39,37 lei
Acest Sort impermeabil ofera caracter practic si stil. Disponilbil pe albastru marin si rosu caracteristicile includ un guler ajustabil si cordoane anti incurcare.