Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Jachete Chef

Jachete Chef

Filtre active

Jacheta Aberdeen Chefs

Pret 94,37 lei
Produs practic durabil si stilat jacheta Aberdeen prezinta o serie de caracteristici: buzunar aplicat pe maneca 6 randuri de capse popper plasa MeshAir sub brate aplicatii laterale conturate rezistenta la spalare.
Atunci cand in bucatarie devine foarte cald acest model ofera solutia ideala. Cu o sectiune de plasa aerata la spate aceasta jacheta ofera respirabilitate atunci cand este folosita in bucatarii. Buzunarele conducta elegante pe piept si maneca alaturi de nasturi ofera un plus de eleganta la stilul general al acestui articol de imbracaminte. Fabricat din materialul nostru excelent Cotton Rich cu finisaj anti-sifonare.

Jacheta Bucatari Cross-Over

Pret 69,62 lei
Aceasta jacheta prezinta rezistenta si durabilitatea polibumbacului avand un design modern. Gulerul petrecut si inchiderea cu capse ii ofera un look modern si ingrijit. Caracteristicile prezinta buzunar pe maneca si plasa MeshAir sub brate pentru ventilare optima

Jacheta Cambridge Chefs

Pret 94,37 lei
Produs usor si confortabil jacheta Cambridge ofera multe caracteristici practice si stilate inclusiv mansete French buzunare aplicate pe piept si maneca 6 randuri de capse popper plasa MeshAir sub brat aplicatii posterioare. Materialul elegant si designul clasic va vor face sa aratati si sa va simtiti perfect

Jacheta Chefi Dama Rachel

Pret 79,67 lei
Special creata pentru femei aceasta jacheta ofera confort si functionalitate avand un design modern. Caracteristicile sale includ mansete ventilate plasa MeshAir sub brate 4 randuri de capse popper detasabile si buzunar pe maneca

Jacheta Cornwall Chefs

Pret 75,80 lei
Aceasta jacheta unisex cu design clasic satisface toate cerintele Dvs. Caracteristici: mansete ventilate pentru confort si libertatea in miscare pe parcursul intregii zile. Finisarea Texpel este rezistenta la depunerea petelor.

Jacheta Cumbria Chefs

Pret 68,84 lei
Aceasta jacheta moderna si sofisticata satisface cerintele intregii Dvs echipe. Materialul usor si rezistent mentine satrea de racoare. Produsul isi mentine aspectul spalare dupa spalare. Caracteristici: guler mandarin buzunar aplicat pe maneca.

Jacheta Executive Chefs

Pret 103,65 lei
Cu buzunare contraste ventilatie axiala si un buzunar pe piept la indemana jacheta Executive a fost conceputa pentru practica si stil. Finisajul anti- sifonare va asigura un aspect deosebit toata ziua in timp ce materialul Cotton Rich va ofera un confort de durata.

Jacheta Kent Chefs

Pret 71,16 lei
Produs conceput pentru lucrul in conditii de temperaturi ridicate. Jacheta cu design calsic mentine starea de racoare. Caracteristici: material usor de intretinut buzunar aplicat pe maneca.

Jacheta MeshAir L/S

Pret 95,14 lei
Aceasta jacheta de bucatari utilizeaza o tesatura usoara si ofera o silueta moderna si mai subtire cu o potrivire ergonomica. Caracteristicile acestei jachete include nasturi dubli ascunsi iar captuseala gatului este MeshAir Pro pentru o respirabilitate excelenta

Jacheta MeshAir S/S

Pret 88,95 lei
Proiectat cu MeshAir Pro C738 ofera o solutie ideala in mediile calduroase. Dispunand de inchidere d ascunsa si buzunar pentru pix. Acest sacou bucatar a fost proiectat pentru un stil practic.

Jacheta Norwich Chefs

Pret 85,86 lei
Produs stilat cu design sofisticat jacheta Norwich prezinta o serie de caracteristici utile inclusiv buzunare pe maneci mansete French 6 randuri de capse popper detasabile. Plasa MeshAir sub brate aplicatii dorsale pentru un design contemporan.

Jacheta Somerset Chefs

Pret 75,80 lei
Jacheta Somerset prezinta confort si utilitate deosebita. Materialul de polibumbac va pastra forma si culorile spalare dupa spalare. Caracteristicile includ: design unisex mansete cu aerisire

Jacheta Suffolk Chefs

Pret 75,80 lei
Produs perfect pentru lucrul in bacatariile moderne. Ofera libertate in miscare. Caracteristici: fixare cu nasturi.