Gama Cooling

Gama Cooling

Filtre active

Banda antitranspirtie si racire pentru casca
 • -5%
 • -5%

Banda antitranspirtie si racire pentru casca

Pret 35,27 lei Pret 37,13 lei
Conceput pentru a fi atasat la cele mai multe casti banda de protectie pentru casca racoreste si ajuta la reglarea temperaturii corpului in caldura extrema. Ideal pentru lucratorii in conditii meteorologice fierbinti pentru perioade lungi de timp.
Bandana Racoritoare
 • -5%
 • -5%

Bandana Racoritoare

Pret 28,66 lei Pret 30,17 lei
Bandana de racire este proiectata pentru a mentine purtatorul racorit in clima calda. Este usoara si usor de utilizat. Poate fi purtata sub casca si palarie sau singura si ofera ore de racire fara a compromite mobilitatea.

Coroana Racire cu Guler

Pret 29,39 lei
Aceasta coroana de racire este usoara si foarte confortabila atunci cand este utilizata. Aceasta poate ajuta la scaderea temperaturii corpului timp de mai multe ore. Se ataseaza majoritatii castilor si a sepcilor. Acest accesoriu ajuta la protejarea capului si a gatului impotriva stresului termic si a razelor solare.
Esarfa de Racorire
 • -5%
 • -5%

Esarfa de Racorire

Pret 19,11 lei Pret 20,11 lei
Usoara usor de utilizat si ideala pentru utilizarea in medii de lucru calde. Esarfa de racorire a gatului racoreste imediat purtatorul si ajuta la reducerea stresului la caldura atunci cand este necesar cel mai mult.

Esarfa Multiway

Pret 41,77 lei
Aceasta esarfa Multiway poate fi purtata intr-o combinatie de moduri. Țesatura elastica din poliester elastic permite o transformare pentru o serie de utilizari diferite insa isi pastreaza inca forma originala.

Maneci pentru racorire

Pret 41,77 lei
Aceste mansoane de racire unisex ofera protectie impotriva caldurii si a soarelui in timpul activitatii fizice oferind un efect instantaneu de racire a pielii.

Prosop racire

Pret 18,56 lei
Conceput sa racoreasca in 3 pasi simpli. Acest prosop de racire multifunctional ofera ore de racire pentru purtatori care suporta un nivel ridicat de activitate fizica sau expunere la caldura.
Vesta Cooling HiVis
 • -5%
 • -5%

Vesta Cooling HiVis

Pret 186,65 lei Pret 196,47 lei
Aceasta vesta este confectionata din material fabricat special pentru racirea corpului. Aceasta constructie are rolul de a contracara efectele nocive ale stresului termic. Aceasta vesta scade temperatura corpului si poate fi racita din nou in cateva minute ceea ce ofera ore de racire fara a compromite mobilitatea. Vesta este conceputa pentru a va elibera talia oferind usurinta atunci cand stati jos sau in picioare
Vesta de racorire.
 • -5%
 • -5%

Vesta de racorire.

Pret 214,57 lei Pret 225,86 lei
Construit cu fibre super absorbante aceasta vesta de racire este conceputa pentru a mentine lucratorii in conditii optime mai multe ore. Este usor de activat si poate fi purtat fara a se umezi hainele dedesubt.

Veste Cooling

Pret 180,23 lei
Un produs inovator care pastreaza lucratorii racoriti timp de pana la 8 ore. Folosind tehnologii si materiale destinate prevenirii stresului termic aceasta vesta pastreaza corpul la o temperatura ideala permitand purtatorului sa lucreze in confort chiar si in cea mai tare si mai umeda vreme. Pur si simplu saturati vesta in apa si stoarceti pentru a elimina orice exces. Vesta poate fi purtata si nu va umezi hainele de dedesubt. Cand vesta se usca repetati procesul pur si simplu pentru inca 8 ore de confort rece.