Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Controlul deversarilor chimice

Controlul deversarilor chimice

Filtre active

Noul kit de control chimic. Dimensiunea mai mica permite stocarea conventionala si o portabilitate usoara la toate zonele care ar putea avea nevoie de control de deversare. Excelenta retentie chimica si de lichide pentru indepartarea usoara a produselor chimice periculoase
Acest kit poate fi folosit in medii exterioare si interioare. Padurile armate si sosetele permit retentia de substante nocive cum ar fi acizi si solventi.

Paduri Chemical

Pret 420,78 lei
Straturile unice perforate filate si lipite dau rezistenta la tractiune excelenta si au proprietati de absorbtie rapida. Potrivit pentru utilizarea in mediile fara scame. Fiecare pad poate absorbi 04l de produse chimice agresive si non-agresive.

Rola Chemical

Pret 544,54 lei
Rola chimica poate fi folosita pe cai de acces sau rupta independent pentru a fi transformata in paduri. Ideala pentru medii industriale de interior sau exterior. Absoarbe 64 de litri de substante chimice agresive si non-agresive pe rola.

Sosete Chemical

Pret 553,05 lei
Soseta chimica este perfecta pentru mediile unde izolarea si controlul efectiv al produselor chimice periculoase si nepericuloase este esentiala. Materialul flexibil se extinde rapid pentru a creste rata de absorbtie oferind in acelasi timp capacitate excelenta de retentie a lichidului durabilitate si rezistenta.