Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Controlul deverserilor intretinere

Controlul deverserilor intretinere

Filtre active

Rola Intretinere

Pret 602,44 lei
Rola pentru intretinere este produsul favorit usor de manipulat si ideal pentru caile de acces cu margini deschise pentru absorbtie rapida. O rola intreaga are capacitate absorbtie de 64 l de apa sau lichide pe baza de uleiuri

Pad pentru Absorbtie

Pret 481,95 lei
Aceste paduri au margini deschise pentru tamponare rapida. Rezistenta ridicata a marginilor tesute previne lipirea scamelor de pieselor masinii si mentine placutele lipite chiar si atunci cand sunt saturate. Fiecare pad absoarbe 08 litri .

Set absorbtie 20 l

Pret 722,93 lei
Kit economic care este usor de transportat si suficient de mic pentru a fi pus in spatele scaunului unui vehicul. Padurile de intretinere au un invelis care le mentin impreuna chiar si atunci cand sunt saturate. Sosetele au cusaturi duble pentru pastrarea maxima a fluidului.

Set Absorbtie lichide

Pret 797,63 lei
Sacul impermeabil permite kitului sa fie depozitat afara. Padurile de intretinere au un invelis care le mentine impreuna chiar si atunci cand saturate. Sosetele au cusaturi duble pentru pastrarea maxima a fluidului.

Set Maintenance 120 l

Pret 1.036,19 lei
Un kit economic ambalat intr-o pubela industriala rezistenta de culoare galbena cu 2 roti. Acest kit este ideal pentru transportarea la punctul de deversare. Padurile de intretinere au invelis care mentine padurile impreuna chiar si atunci cand sunt saturate.