Combinezon

Combinezon

Filtre active

Creat pentru a oferi protectie termica si confort sporit combinezonul Contrast protejeaza impotriva conditiilor de mediu umede in tim ce ofera protectie HiVis. Captuseala matlasata asigura caldura suplimentara.

Combinezon Nantes Hi-Vis

Pret 219,67 lei
Acest combinezon stilat ofera protectie completa certificata pentru lucrul la autostrazi si in conditii de trafic. Caracteristici utile includ buzunare pentru genunchiere partea dorsala elastica pentru usurinta in miscare
Produsul ofera protectie completa pentru activitatile in aer liber: drumuri autostrazi sau trafic. Materialul cu rezistenta sporita si designul robust asigura un ciclu de viata lung al produsului.

Combinezon X Hi-Vis

Pret 243,65 lei
Acest nou combinezon garanteaza maximum de confort durabilitate si siguranta. Contrastul modern combinat cu caracteristici inteligente cum ar fi un buzunar ascuns pentru telefon mobil bucla de radio si mansete tricotate face din acest produs o solutie ideala pentru o gama de profesionisti.
Banda de spalare industriala Hi-VisTex pentru brate picioare piept si umeri asigura o vizibilitate remarcabila a purtatorului in timp ce materialul greu si designul robust asigura o durata de viata mai mare. Elasticul la talie asigura o potrivire spatioasa.