Industria Alimentara

Industria Alimentara

Filtre active

Bandana Chefs

Pret 15,47 lei
Aceasta bandana ofera o alternativa moderna si stilata pentru bucatari si personalul din bucatarii. Avand un mod de ajustare usor bandana ofera confort deosebit utilizatorului.

Bandana MeshAir Pro.

Pret 17,02 lei
Moderna si usoara aceasta bandana pastreaza purtatorul racoros datorita panourilor laterale MeshAir Pro. Legaturile usor de reglabile ofera o potrivire confortabila.

Boneta Bucatar

Pret 9,28 lei
Boneta bucatar S899 ofera un plus elegant pentru gama Chefswear. Reglarea cu scai ofera o potrivire confortabila iar materialul Kingsmill garanteaza o performanta maxima.

Boneta MeshAir Skull

Pret 12,38 lei
Boneta S900 foloseste materialul respirabil MeshAir care permite circulatia aerului pentru a pastra utilizatorul uscat si racoros in medii de lucru calde. Ajustarea cu scai ofera adaptare perfecta iar materialul Kingsmill garanteaza performanta maxima

Boneta Snood

Pret 10,83 lei
Creata in mod special pentru catering aceasta Boneta este alegerea ideala pentru industria alimentara. Partea posterioara alungita ofera acoperire excelenta pentru par in timp ce marginea cu elastic asigura fixare precisa

Boneta Tarcata

Pret 11,60 lei
Bandana Chefs Harrow este un produs stilat din gama HORECA. Cu reglaj cu scai bandana se fixeaza perfect asigurand confortul utilizatorului. Materialul Kingsmill prezinta performanta deosebita spalare dupa spalare

Jacheta Aberdeen Chefs

Pret 93,59 lei
Produs practic durabil si stilat jacheta Aberdeen prezinta o serie de caracteristici: buzunar aplicat pe maneca 6 randuri de capse popper plasa MeshAir sub brate aplicatii laterale conturate rezistenta la spalare.
Atunci cand in bucatarie devine foarte cald acest model ofera solutia ideala. Cu o sectiune de plasa aerata la spate aceasta jacheta ofera respirabilitate atunci cand este folosita in bucatarii. Buzunarele conducta elegante pe piept si maneca alaturi de nasturi ofera un plus de eleganta la stilul general al acestui articol de imbracaminte. Fabricat din materialul nostru excelent Cotton Rich cu finisaj anti-sifonare.

Jacheta Bucatari Cross-Over

Pret 67,29 lei
Aceasta jacheta prezinta rezistenta si durabilitatea polibumbacului avand un design modern. Gulerul petrecut si inchiderea cu capse ii ofera un look modern si ingrijit. Caracteristicile prezinta buzunar pe maneca si plasa MeshAir sub brate pentru ventilare optima

Jacheta Cambridge Chefs

Pret 93,59 lei
Produs usor si confortabil jacheta Cambridge ofera multe caracteristici practice si stilate inclusiv mansete French buzunare aplicate pe piept si maneca 6 randuri de capse popper plasa MeshAir sub brat aplicatii posterioare. Materialul elegant si designul clasic va vor face sa aratati si sa va simtiti perfect

Jacheta Chefi Dama Rachel

Pret 77,35 lei
Special creata pentru femei aceasta jacheta ofera confort si functionalitate avand un design modern. Caracteristicile sale includ mansete ventilate plasa MeshAir sub brate 4 randuri de capse popper detasabile si buzunar pe maneca

Jacheta Cornwall Chefs

Pret 73,48 lei
Aceasta jacheta unisex cu design clasic satisface toate cerintele Dvs. Caracteristici: mansete ventilate pentru confort si libertatea in miscare pe parcursul intregii zile. Finisarea Texpel este rezistenta la depunerea petelor.

Jacheta Cumbria Chefs

Pret 68,07 lei
Aceasta jacheta moderna si sofisticata satisface cerintele intregii Dvs echipe. Materialul usor si rezistent mentine satrea de racoare. Produsul isi mentine aspectul spalare dupa spalare. Caracteristici: guler mandarin buzunar aplicat pe maneca.

Jacheta Executive Chefs

Pret 100,56 lei
Cu buzunare contraste ventilatie axiala si un buzunar pe piept la indemana jacheta Executive a fost conceputa pentru practica si stil. Finisajul anti- sifonare va asigura un aspect deosebit toata ziua in timp ce materialul Cotton Rich va ofera un confort de durata.

Jacheta Kent Chefs

Pret 68,07 lei
Produs conceput pentru lucrul in conditii de temperaturi ridicate. Jacheta cu design calsic mentine starea de racoare. Caracteristici: material usor de intretinut buzunar aplicat pe maneca.