Colectia WX3

Colectia WX3

Filtre active

Jacheta de iarna WX3

Pret 336,47 lei

Aceasta jacheta de iarna contemporana ofera protectie excelenta la apa si izolatie termica. Printre caracteristicile cheie se numara ornamentele segmentate reflectorizante zipul cu 2 cai capota reglabila cu fermoar si o multime de buzunare pentru depozitare.

WX3 Jacheta Softshell

Pret 204,20 lei

Jacheta de softshell de ultima generatie care are o membrana rezistenta la vant rezistenta la apa si respirabila cu confortul adaugat al unui polar. Caracteristicile inteligente includ tehnologia Ezee Zip coturi preformate decoratii reflectorizante si buzunare multiple.

WX3 Jacheta Work

Pret 206,52 lei

Jacheta de lucru contemporana care se comporta la fel de bine cum arata. Fabricat din tesatura durabila de bumbac este construit si pentru a rezista. Caracteristicile de design inovatoare cum ar fi panourile drepte ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici cheie includ tehnologia Ezee Zip mansoane pre-indoite lungime mai lunga a spatelui mansete reglabile decoratii reflectorizante si buzunare multiple pentru stocare ampla.

WX3 Pantaloni cu Pieptar

Pret 253,71 lei

Pantalonii cu pieptar contemporani care se comporta la fel de bine cum arata. Fabricat din tesatura de panza durabila dar moale din polietilena si include cusaturi triple cusute aceasta baveta a fost construita pentru a dura. Caracteristicile de design inovatoare cum ar fi panourile drepte ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici cheie includ lungimea reglabila a piciorului mobilitate la partea din spate si buzunarele multiple ofera securitate pentru telefoane pixuri si unelte.

WX3 Pantaloni Holster

Pret 228,18 lei

Pantaloni de lucru contemporani avand buzunare holster de depozitare. Confectionati din material polibumbac si avand cusaturi triple acesti pantaloni prezinta o multitudine de caracteristici practice inclusiv buzunare cu doua siruri pentru genunchiere talie posterioara ridicata si lungimea pantalonilor ajustabila. Panelurile stretch inovatoare ofera confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare

WX3 Pantaloni Ripstop

Pret 184,09 lei

Pantaloni de lucru contemporani realizati din tesatura ripstop foarte durabila care se intinde pe masura ce va miscati. Articulatia subtire pe genunchi permite o mai mare libertate de miscare si o talpa inalta de inaltare asigura protectia in toate pozitiile de lucru. Impachetat cu functionalitati inclusiv genunchii pre-indoiti o gaura de picioare doua buzunare pentru genunchi si o lungime reglabila a picioarelor pentru o mai buna comoditate. Buzunarele multifunctionale pentru coapse asigura stocarea sigura a telefoanelor pixurilor si uneltelor.

WX3 Pantaloni Scurti

Pret 191,83 lei

Pantaloni de lucru contemporani care se potrivesc la fel de bine cum arata. Fabricat din tesatura durabila din bumbac din poliester si include cusaturi triple cusute aceste pantaloni scurti au fost construiti pentru a dura. Caracteristicile inovatoare de proiectare cum ar fi panourile stretch ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici practice includ talpa inalta in spate cu elasticitate laterala si buzunare multiple care asigura o pastrare sigura.

WX3 Tricou Polo

Pret 47,96 lei

Tricou de Lucru Polo cu design contemporan confectionat din polibumbac pentru a va mentine racoros uscat si confortabil pentru toata ziua. Caracteristicile cheie includ detalii reflectorizante aplicate termic pe spate si inel atasat la placheta ideal pentru atasarea ochelarilor sau a pixului