Jachete

Jachete

Filtre active

Bluza DX4 Base Layer Zip

Pret 219,29 lei

Bluza DX4 Base Layer Zip este usoara si respirabila ceea ce ajuta la controlul perfect al temperaturii corpului. Tigla de nylon de inalta elasticitate si rezistenta completeaza designul. Ofera mansoane raglan pentru miscarea fluida si confort. Fermoarul frontal complet cu protectia pentru barbie are un dispozitiv de prindere din cauciuc pentru prindere usoara. Buzunarele de pe mana si piept sunt ideale pentru a depozita in siguranta obiecte mai mici.

Jacheta DX4

Pret 237,76 lei

Jacheta DX4 incorporeaza un design ergonomic construit pentru a echilibra izolatia si confortul. Insulatex ajuta la mentinerea caldurii in timp ce manecile tricotate ofera o libertate de miscare . Doua buzunare laterale si buzunare interioare ofera o multime de spatiu de depozitare .

Hanorac cu fermoar gama DX4

Pret 247,40 lei

Hanoracul DX4 cu fermoar este inovator si tehnic cu o tesatura cu doua fete care asigura caldura usoara si miscare nerestrictionata. Doua buzunare laterale ce ofera o multime de spatiu de depozitare securizat. ZFermoarul complet de pe partea din fata are un dispozitiv de prindere din cauciuc pentru prindere usoara iar gluga se potriveste perfect. O optiune contemporana pentru lucratorul modern.

Jacheta Softshell gama DX4

Pret 251,42 lei

Jacheta DX4 Softshell este proiectata cu o precizie revolutionara rezistenta la apa si rezistenta la vant. Designul sportiv include o prelungire in zona spatelui maneci dinamice mansete ajustabile decoratii reflectorizante si buzunare multiple securizate pentru o ampla stocare. O alegere ideala pentru lucratorul modern.

DX4 Jacheta Iarna

Pret 357,45 lei

Jacheta de iarna DX4 utilizeaza o tesatura dinamica si izolanta care garanteaza caldura si confort. Profilul ergonomic si manecile reglabile permit o libertate de miscare mare. Lungimea mai lunga in zona spatelui mansetele elastice si o gluga ascunsa ofera o protectie suplimentara .