Pantaloni

Pantaloni

Filtre active

Pantaloni DX3 Holster.

Pret 389,58 lei

Pantalonii DX4 Holster sunt proiectati ergonomic si foloseste destinatia de plasare a tesaturilor dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonii au talia ridicata in spate cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru genunchiere buzunare frontale de dimensiuni mari si buzunare laterale cu fermoar multifunctional asigura stocarea sigura a telefonului pixuri si unelte. Cusatura tripla pentru durabilitate maxima.

Pantalonul DX4 detasabil Hi-Vis Holster este proiectat ergonomic si foloseste amplasarea tintita a tesaturilor elastice dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonul prezinta o talie spate inalta cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru incovoiere superioara indoite buzunare frontale cu dimensiuni generoase si buzunare multifunctionale ale coapsei cu fermoar ofera depozitare sigura. Cusaturi tripla pe toata durata pentru durabilitate maxima.

DX4 Pantaloni de Lucru

Pret 332,55 lei

Pantalonul de lucru DX4 este proiectat ergonomic si foloseste amplasarea tintita a tesaturilor extensibile dinamice 4X pentru a oferi o gama maxima de miscare atunci cand lucrati. Pantalonul are o talie inalta in spate cu elasticitate laterala asigurand protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunare reglabile pentru incovoiere superioara indoite buzunare frontale cu dimensiuni generoase si buzunare multifunctionale ale coapsei cu fermoar ofera o stocare sigura a telefonului stilourilor si instrumentelor. Cusaturi tripla pe toata suprafata pentru durabilitate maxima