Jachete

Jachete

Filtre active

Jacheta de iarna WX3

Pret 299,34 lei

Aceasta jacheta de iarna contemporana ofera protectie excelenta la apa si izolatie termica. Printre caracteristicile cheie se numara ornamentele segmentate reflectorizante zipul cu 2 cai capota reglabila cu fermoar si o multime de buzunare pentru depozitare.

WX3 Jacheta Softshell

Pret 201,11 lei

Jacheta de softshell de ultima generatie care are o membrana rezistenta la vant rezistenta la apa si respirabila cu confortul adaugat al unui polar. Caracteristicile inteligente includ tehnologia Ezee Zip coturi preformate decoratii reflectorizante si buzunare multiple.

WX3 Jacheta Work

Pret 219,67 lei

Jacheta de lucru contemporana care se comporta la fel de bine cum arata. Fabricat din tesatura durabila de bumbac este construit si pentru a rezista. Caracteristicile de design inovatoare cum ar fi panourile drepte ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici cheie includ tehnologia Ezee Zip mansoane pre-indoite lungime mai lunga a spatelui mansete reglabile decoratii reflectorizante si buzunare multiple pentru stocare ampla.