Pantaloni

Pantaloni

Filtre active

WX3 Pantaloni Holster

Pret 228,18 lei

Pantaloni de lucru contemporani avand buzunare holster de depozitare. Confectionati din material polibumbac si avand cusaturi triple acesti pantaloni prezinta o multitudine de caracteristici practice inclusiv buzunare cu doua siruri pentru genunchiere talie posterioara ridicata si lungimea pantalonilor ajustabila. Panelurile stretch inovatoare ofera confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare

WX3 Pantaloni Ripstop

Pret 184,09 lei

Pantaloni de lucru contemporani realizati din tesatura ripstop foarte durabila care se intinde pe masura ce va miscati. Articulatia subtire pe genunchi permite o mai mare libertate de miscare si o talpa inalta de inaltare asigura protectia in toate pozitiile de lucru. Impachetat cu functionalitati inclusiv genunchii pre-indoiti o gaura de picioare doua buzunare pentru genunchi si o lungime reglabila a picioarelor pentru o mai buna comoditate. Buzunarele multifunctionale pentru coapse asigura stocarea sigura a telefoanelor pixurilor si uneltelor.

WX3 Pantaloni Scurti

Pret 191,83 lei

Pantaloni de lucru contemporani care se potrivesc la fel de bine cum arata. Fabricat din tesatura durabila din bumbac din poliester si include cusaturi triple cusute aceste pantaloni scurti au fost construiti pentru a dura. Caracteristicile inovatoare de proiectare cum ar fi panourile stretch ofera un confort excelent si flexibilitate in zonele cheie de miscare. Alte caracteristici practice includ talpa inalta in spate cu elasticitate laterala si buzunare multiple care asigura o pastrare sigura.