Pantaloni

Pantaloni

Filtre active

Pantaloni scurti contemporani realizate dintr-o tesatura ripstop extrem de durabila care se intinde pe masura ce va deplasati. Ambalat cu functionalitate inclusiv o garnitura de croseta elasticitate laterala si o talie de spate ridicata care asigura protectie in toate pozitiile de lucru. Buzunarele multifunctionale ale coapsei asigura stocarea sigura a telefoanelor stilourilor si instrumentelor.

Pantalon Hi-Vis de inalta calitate care ofera un confort si o flexibilitate crescuta.Material special in zona genunchilor ce permite o mai mare libertate de miscare in timp ce zona exterioara si elasticitatea sa asigure o fixare universala. Printre caracteristicile suplimentare se numara spatiu pentru genunchere si buzunare multiple ideale pentru stocare ce asigura depozitarea telefoanelor pixurilor si uneltelor.

Pantalonii denim KX3 Holster oferă o alternativă durabilă și confortabilă la pantalonii de lucru cu buzunare detașabile pentru a vă duce de la serviciu la timp liber. Extinderea suplimentară permite purtătorului să se flexeze, să se îndoaie și să se deplaseze cu confort deplin. Armătură din țesătură Oxford la punctele cheie de abraziune.

Pantaloni scurți Holster din material ripstop extrem de durabil, care se întinde pe măsură ce vă mișcați. Dotat cu funcționalități, inclusiv buzunare detașabile Holster, centură încorporată și buzunare pentru genunchi pentru un confort optim. Buzunarul multifuncțional pentru coapse asigură stocarea sigură a telefoanelor, stilourilor și instrumentelor.

KX3 Pantaloni Cargo

Pret 142,18 lei

Pantaloni confortabili confectionati din tesatura durabila din bumbac care ofera confort si libertate de miscare de lunga durata. Ambalat complet cu caracteristici pentru a oferi performante imbunatatite inclusiv genunchii pre-indoiti o gaura de picioare o talie in sus si o lungime reglabila a piciorului pentru o mai buna comoditate. Buzunarele multifunctionale pentru coapse sunt ideale pentru stocarea sigura a telefoanelor pixurilor si uneltelor.

KX3 Pantaloni Flexi

Pret 166,28 lei

Pantaloni de lucru slim care ofera confort si flexibilitate incredibila. Zona genunchilor cu paneluri intarite si articulate pentru a permite libertate de miscare sporita in timp ce talia cu striatii si elastic asigura adaptare universala. Caracteristicile aditionale includ genunchi pre-curbati si multiple buzunare ideale pentru pastrarea in siguranta a telefonului pixuri si a uneltelor