Masti textile

Masti textile

Filtre active

Masca din tesatura reutilizabila din 3 straturi cu finisaj anti-microbian. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme care provoaca mirosuri care se pot acumula in fibre din contactul cu pielea si spalarea. Țesatura interioara de bumbac pentru confortul intregii zile. Bucle de urechi elastice cu reglaj pentru o potrivire perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. Pliate fiecare masca este ambalata intr-o punga individuala din poliester. 25 masti pe cutie pentru vanzare cu amanuntul.

Masca textila reutilizabila cu 2 straturi cu finisaj antimicrobian. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme cauzatoare de miros care se pot acumula in fibre prin contactul cu pielea si spalarea. Țesatura 100% bumbac pentru confortul intregii zile. Bucle pentru urechi elastic cu reglare pentru potrivirea perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. Pliata fiecare masca este ambalata intr-o punga igienica individuala din polietilena. 25 de masti pe cutie.

Masca faciala din tesatura antimicrobiana reutilizabila cu 2 straturi cu banda pentru nas. Ucide 999% din bacterii si controleaza numeroase microorganisme cauzatoare de miros care se pot acumula in fibre prin contactul cu pielea si spalare. Banda de nas reglabila pentru o potrivire imbunatatita si pentru a preveni aburirea ochelarilor. Bucle pentru urechi elastice reglabile pentru potrivirea perfecta. Se poate spala la masina la 60 de grade. 25 de masti pe cutie