Pantofi

Pantofi

Filtre active

Unic in design si stil acest produs combina confortul si flexibilitatea extrema pe parcursul zilei de lucru. 100% nemetalic din fibra de sticla si o componenta intermediara antiderapanta cu avantaje suplimentare oferind protectie ESD. Densitate dubla EVA / cauciuc exterior ofera o aderenta excelenta si absorbtie de energie. Ideal pentru uzul in corporatii sau industria de securitate si aviatie.

Ideal pentru industria medicala si alimentara. Partea superioara din microfibra usor de curatat este practic sigur si durabil. Bombeu metalic si excelenta rezistenta la alunecare.

Bocancul Reno Low Cut este ideal pentru exterior avand talpa de PU cu densitate dubla pentru rezistenta la alunecare excelenta si durabilitate. 100% nemetalic antistatic cu bombeu de protectie si talpa intermediara din compozit va asigura siguranta in toate mediile de lucru.

Pantof Steelite Aire S1P

Pret 161,66 lei

Model stilat ultra-modern parte superioara tricotata cu o talpa confortabila si durabila de dubla densitate pentru confortul intregii zile. Usor si respirabil. Potrivit pentru utilizare industriala usoara. Livrat cu un set de sireturi de rezerva contrastante.

Pantof Steelite Mustang S3

Pret 223,54 lei

Excelent in forma si confort.Dublu densitate PU / TPU talpa este dura si rezistenta pentru orice mediu de lucru. Protectie S3 Rezistent la apa pastreaza picioarele protejate. Bombeu metalic si talpa cu sistem de sprijin pentru glezna pentru stabilitate sporita.

Acest pantof de protectie foarte popular este usor si durabil permitandu-va sa lucrati cu incredere in orice mediu. Rezistenta la alunecare superba talpa exterioara rezistenta la uleiuri si absorbtie de energie cu bombeu si talpa imtermediara metalice

Pantof Steelite S3

Pret 147,74 lei

Ofera protectie exceptionala. Talpa de densitate dubla rezistenta la alunecare bombeu si talpa interioara metalice pentru un pantof de siguranta extrem de durabil si rezistent la apa

Pantof Steelite Trouper S1P

Pret 142,32 lei

Puternic si flexibil pantoful trouper este ideal pentru lungi ore de purtare. Steel bombeu si talpa interioara rezistent la ulei si absorbitor de energie. Confort remarcabil cu stilul clasic negru.

Stilul clasic al pantofului de protectie S3. 100% nemetalic si rezistent la apa va mentine picioarele uscate si sanatoase. Bombeu si talpa intermediara din compozit. Talpa PU / TPU cu rezistenta la uleiuri si alunecare.

Pantof Thor S3 Steelite

Pret 195,70 lei

Bombeul metalic si talpa intermediara sunt potrivite pentru o varietate de medii de lucru. Talpa de densitate dubla antistatica si rezistenta la alunecare pentru o aderenta excelenta. Partea superioara din piele ofera protectie superioara rezistenta la apa pentru a va mentine picioarele uscate si confortabile.

Pantof1 OlymFlex London S1P.

Pret 369,73 lei

Acesti pantofi sport de protectie se simt usori pe picioare permitand agilitate si flexibilitate maxima. Talpa revolutionara din Phylon / cauciuc si insertiile de gel in toc ofera un confort exceptional. Nemetalici usoari si flexibili cu bombeu din fibra de sticla si talpa intermediara compozita oferind o protectie maxima. Partea superioara respirabila si captuseala asigura picioarele uscate si confortabile toata ziua. Aderenta suprema cu talpa fara marcaj.