Anti-Impact

Anti-Impact

Filtre active

Manusa Anti Impact Grip

Pret 52,60 lei
Noua generatie de manusi ofera aderenta maxima cu protectie maxima la impact. Spuma nitril rezistenta ofera aderenta exceptionala la contactul cu apa grasime si ulei. Usoara si respirabila cu curea pentru fixare sigura pe tot parcursul zilei.
Combinand comfortul aderenta durabilitatea sporita si rezistenta la taiere si impact. Protectie anti impact din PVC pentru durabilitate maxima. Intarituri pe degetul mare. Ideala oentru activitati solicitante

Manusa Aqua Seal Pro

Pret 119,12 lei
Manusa Aqua-Seal Pro este 100% impermeabila si ofera protectie completa a mainii impotriva mai multor riscuri. Podurile TPR de protectie de pe spate ofera protectie impotriva riscurilor de impact. Captuseala Insulatex 100 g ofera proprietati excelente de izolare termica.

Manusi Anti Impact DX VHR

Pret 105,97 lei
Designul inovator TPR combinat cu o linie de taiere de tip E face sa fie o manusa de impact cu dexteritate exceptionala confort si protectie. Detaliile TPR sunt lipite direct pe captuseala in loc de cusatura traditionala a masinii ceea ce permite miscarea libera.
Manusi antitaiere Impact VHR utilizeaza un design TPR extrem de flexibil cu protectie impotriva degetelor. Pielea de capra ofera o excelenta respirabilitate durabilitate si dexteritate. Proiectate cu captuseala din aramid oferind rezistenta excelenta la taiere. Banda de la incheietura asigura o fixare sigura.

Manusi De Iarna R3 Impact

Pret 97,46 lei
Manusile de iarna R3 Impact folosesc un design extrem de flexibil TPR cu protectie impotriva degetelor. Pielea de piele de capra ofera o excelenta respirabilitate durabilitate si dexteritate. Garnitura rezistenta la apa Insulatex asigura protectie la apa si asigura caldura in conditii reci. Cureaua de mana asigura o fixare sigura.

Manusi Impact Pro Cut

Pret 82,76 lei
Manusa A745 este conceputa pentru a actiona in mediile cele mai dure. Piele premium cu palma armata pentru durabilitate maxima. TPR Exo-Skeleton ofera protectie excelenta la impact in partea din spate a mainii. Flansa rezistenta la taiere foarte rezistenta pentru o siguranta sporita impotriva pericolelor de taiere. Inchiderea curelei de mana asigura o fixare sigura si confortabila.
Versiunea necaptusita a modelului A725. Protectie superioara manusa multifunctionala grea cu tehnologie avansata de impact. Reduce semnificativ riscul de accidentare a mainii. Potrivit unei mari varietati de industrii. Palma rezistenta la apa si uleiuri.
Combinatia dintre o impregnare TPE de ultima ora si o captuseala EN388: 2016 de nivel D face ca aceste manusi sa fie potrivite pentru aproape orice sarcina. Protectie la impact in partea din spate a mainii si culori de vizibilitate ridicata pentru o siguranta sporita.