Anti-Impact

Anti-Impact

Filtre active

Combinatia dintre o impregnare TPE de ultima ora si o captuseala EN388: 2016 de nivel D face ca aceste manusi sa fie potrivite pentru aproape orice sarcina. Protectie la impact in partea din spate a mainii si culori de vizibilitate ridicata pentru o siguranta sporita.

Manusa Anti Impact Grip

Pret 57,04 lei
Noua generatie de manusi ofera aderenta maxima cu protectie maxima la impact. Spuma nitril rezistenta ofera aderenta exceptionala la contactul cu apa grasime si ulei. Usoara si respirabila cu curea pentru fixare sigura pe tot parcursul zilei.
Combinand comfortul aderenta durabilitatea sporita si rezistenta la taiere si impact. Protectie anti impact din PVC pentru durabilitate maxima. Intarituri pe degetul mare. Ideala oentru activitati solicitante
Versiunea necaptusita a modelului A725. Protectie superioara manusa multifunctionala grea cu tehnologie avansata de impact. Reduce semnificativ riscul de accidentare a mainii. Potrivit unei mari varietati de industrii. Palma rezistenta la apa si uleiuri.

Manusi Impact Pro Cut

Pret 102,82 lei
Manusa A745 este conceputa pentru a actiona in mediile cele mai dure. Piele premium cu palma armata pentru durabilitate maxima. TPR Exo-Skeleton ofera protectie excelenta la impact in partea din spate a mainii. Flansa rezistenta la taiere foarte rezistenta pentru o siguranta sporita impotriva pericolelor de taiere. Inchiderea curelei de mana asigura o fixare sigura si confortabila.

Manusi De Iarna R3 Impact

Pret 104,42 lei
Manusile de iarna R3 Impact folosesc un design extrem de flexibil TPR cu protectie impotriva degetelor. Pielea de piele de capra ofera o excelenta respirabilitate durabilitate si dexteritate. Garnitura rezistenta la apa Insulatex asigura protectie la apa si asigura caldura in conditii reci. Cureaua de mana asigura o fixare sigura.

Manusi Anti Impact DX VHR

Pret 113,26 lei
Designul inovator TPR combinat cu o linie de taiere de tip E face sa fie o manusa de impact cu dexteritate exceptionala confort si protectie. Detaliile TPR sunt lipite direct pe captuseala in loc de cusatura traditionala a masinii ceea ce permite miscarea libera.
Produs durabil multifunctional cu rezistenta sporita la impacturi. Reduce riscul accidentarii. Potrivit industriilor diverse. Model captusit / necaptusit.

Manusa Aqua Seal Pro

Pret 126,12 lei
Manusa Aqua-Seal Pro este 100% impermeabila si ofera protectie completa a mainii impotriva mai multor riscuri. Podurile TPR de protectie de pe spate ofera protectie impotriva riscurilor de impact. Captuseala Insulatex 100 g ofera proprietati excelente de izolare termica.