Manusi cu Protectie Termica

Manusi cu Protectie Termica

Filtre active

Captuseala Termica

Pret 10,83 lei
Captuseala termica crosetata 13g pentru uz in conditii de temperaturi scazute. Produs cu elasticitate sporita la incheieturi pentru confort si siguranta sporita. Perfect pentru a fi purtat sub manusi.

Manusa Arctic Winter

Pret 18,56 lei
Produs inovativ pentru protectia mainilor. Captuseala dubla retine caldura. Impregnare 3/4 pentru a mentine mainile uscate. Spatele deschis pentru respirabilitate

Manusa Cold Grip

Pret 15,47 lei
Produs conceput pentru lucrul in conditii de temperaturi scazute. Stratul din latex ofera aderenta excelenta iar captuseala din tesatura acrilica grad de finete tricotare 7 ofera protectie impotriva temperaturilor joase in conditii extreme.

Manusa Duo-Therm

Pret 10,83 lei
La A185 s-au folosit cele mai noi tehnici pentru a produce o manusa excelenta si durabila. Un strat suplimentar de latex a fost adaugat la zonele tactile care imbunatateste aderenta si durabilitatea reducand in acelasi timp oboseala mainii. Captuseala termica asigura caldura mainilor.

Manusa Siberia Cold Store

Pret 64,97 lei
Creata special pentru lucrul in mediile reci atunci cand se manevreaza obiecte uscate. 100% impermeabila cu captuseala Insulatex pentru caldura. Imersiune de nitril pentru rezistenta excelenta la abraziune. Nu irita pielea. Nu contine Crom.

Manusa Thermal Grip

Pret 10,83 lei
Mausile Thermal Grip sunt perfecte pentru domeniul constructiilor transportului colectarea deseurilor mentenantei si al administratiei locale. Aceste manusi au o captuseala calda din tesatura acrilica cu grad de finete tricotare 10 si sunt ideale pentru activitatile de teren sau lucrul in conditiile temperaturilor joase.
Special concepute pentru a fi utilizate in medii reci indiferent daca este vorba de un depozit frigorific interior sau de conditii de iarna excesive. Membrana respirabila impermeabila pastreaza mainile uscate si reduce riscul de formare a umiditatii periculoase. Manseta tricotata elastica asigura o potrivire confortabila si sigura. Suporturile de prindere imbunatatite de pe palma manusii permit o prindere sigura in toate conditiile.

Manusi Impermeabile HiVis

Pret 19,34 lei
Concepute pentru lucrul in cele mai solicitante conditii. Captuseala izolanta si mansetele tricotate mentin mainile calde si uscate. Stratul dublu intarit de PVC este rezistent la uleiuri grasimi si apa.

Manusi Thermal Soft Grip

Pret 10,83 lei
Ideale pentru medii reci acest model este imersat cu spuma de latex oferind respirabilitate este moale la atingere si ofera performante superioare de aderenta in mediu umed sau uscat

Manusi Wintershield

Pret 17,79 lei
Termice si rezistente manusile Wintershield sunt captusite cu fleece si sunt confectionate din din piele sintetica hi-tech pentru a asigura maximum de confort si caldura

Thermo Pro Ultra

Pret 23,21 lei
Folosind tehnologii inovative aceste manusi sunt impermeabile la apa si uleiuri. Lichidele nu adera de suprafata manusilor si se rostogolesc fara a se impregna. Captuseala retine caldura si permite respirabilitatea iar finisajul din palma mareste aderenta