Manusi pentru Protectie Chimica

Manusi pentru Protectie Chimica

Filtre active

Manusa Nitrosafe Chemical

Pret 7,66 lei
Manusa rezistenta chimic cu model texturat pentru aderenta sporita. Captusela Flock pentru un plus de confort. Pentru utilizare in industria chimica petrol si produse alimentare

Manusi Chemdex Pro

Pret 67,29 lei
Confectionate din PVC de inalta performanta in combinatie cu captuseala din para-aramid aceste manusi ofera rezistenta exceptionala la taiere si protectie chimica. Finisajul asigura aderenta in special in medii umede si uleioase. Mansetele lungi asigura protectia antebratului

Manusi Chemtherm

Pret 52,60 lei
Va prezentam cele mai bune manusi cu rezistenta chimica care protejeaza in medii de lucru reci si dure. Aceste manusi prezinta o captuseala din fleece pentru confort superior. Impregnarea dubla realizeaza un finisaj dur care asigura aderenta superioara in medii ude si uleioase

Manusi Chimice de Neopren

Pret 17,02 lei
Aceasta manusa din cauciuc neopren de 38 cm asigura protectie impotriva unei game largi de acizi caustici alcooli si multi solventi. Model anti-alunecare pentru aderenta buna in conditii umede si uscate. Captuseala de bumbac pentru a absorbi transpiratia.

Manusi Chimice ESD PVC

Pret 27,07 lei
Manusi chimice de calitate superioara ESD PVC. Concepute pentru utilizare in zone in care acumularea statica poate constitui un risc. O dexteritate excelenta cu prindere sigura de la finisajul nisipos in palma. Linerul fara cusaturi asigura confort si flexibilitate.
Mai mult decat o manusa de nitril A812 este testata si certificata pentru a oferi protectie impotriva multor substante chimice uzuale gasite in industrie in prezent. Modelul anti-alunecare ofera dexteritate ridicata in conditii umede si uscate. Ultra-sensibile si fara proteine ����solubile contribuie la reducerea riscului de reactie alergica. O grosime usoara de 038 mm aceste manusi sunt potrivite pentru o gama larga de industrii inclusiv curatarea industriala lucrarile de laborator asamblarea usoara industria aerospatiala si industria chimica.
Proiectate pentru o protectie excelenta si o rezistenta excelenta la abraziune manusile din cauciuc si latex sunt disponibile in doua variante. Lungime 44 cm cu latex grosime de 11 mm sau lungime 60 cm si latex grosime de 13 mm. Ideale pentru utilizare in industria chimica ciment ceramica si tigla.
Proiectate pentru o protectie excelenta si o rezistenta excelenta la abraziune manusile din cauciuc si latex sunt disponibile in doua variante. Lungime 44 cm cu latex grosime de 11 mm sau lungime 60 cm si latex grosime de 13 mm. Ideale pentru utilizare in industria chimica ciment ceramica si tigla.
Manusa cu latex dublu cu snur anti-alunecare pentru o aderenta buna in conditii umede si uscate. Ideal pentru industria chimica prelucrarea produselor alimentare si curatarea industriala. Clorurat pentru durabilitate imbunatatita.
Aceasta manusa chimica extraordinara de 55cm ofera protectie excelenta impotriva multor solventi. Avand un model anti-alunecare A813 ofera o buna aderenta in conditii umede si uscate. Grosimea de 055 mm asigura o buna rezistenta la abraziune. Potrivit pentru o serie de industrii cum ar fi intretinerea industriala foraj marin imprimare si chimice.
Fara alergeni chimici (alergii de tip IV) proteine din ����latex (alergii de tip I) si nitrozamine& nitrosatabile A814 a fost conceput special pentru industria alimentara. Oferind o flexibilitate remarcabila si o dexteritate insotita de o excelenta rezistenta la rupere si de rupere aceste manusi sunt ideale pentru manipularea alimentelor.

Manusi Sandy Grip Lite

Pret 36,59 lei
Manusile de nitril cu impregnare pe palma asigura aderenta si rezistenta la abraziune. Aceste manusi sunt create pentru a fi folosite in medii umede si uleioase. Avand o captuseala moale usoara si confortabila aceasta le mareste durata de utilizare