Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Manusi pentru Sudori

Manusi pentru Sudori

Filtre active

Manusi Sudura de Iarna

Pret 34,55 lei
Pe baza succesului manusilor A500 manusile A505 sunt perfecte pentru munca in conditii de iarna. Captuseala de fleece retine caldura iar cusaturile cu fir de aramid ofera rezistenta si durabilitatea necesara

Manusa Sudor

Pret 26,51 lei
Potrivit pentru sudura. Produs cu durabilitate sporita. Caracteristici: piele spaltuita de bovina captuseala completa. Lungime: 14 inch.

Manusi clasice de sudura

Pret 22,49 lei
Aceasta manusa de 14" ofera protectie ampla pentru nevoile de sudare de baza. Aceasta manusa este alegerea numarul unu din cauza nivelului sau ridicat de dexteritate si protectie superioara a bratului inferior.

Manusi Sudura TIG Ultra

Pret 39,37 lei
Manusile de sudura TIG Ultra Welding Gauntlet ofera dexteritate fantastica cu o palma din piele de capra si rezistenta excelenta la ardere datorita suportului din piele despicat. Proiectat pentru sudor profesional TIG cu cusatura aramida pentru o rezistenta ultra durabila.
Bazat pe cea mai populara manusa de sudura A530. Manusile de sudura ranforsate A531 sunt proiectate pentru a lucra in conditii reci. Captuseala groasa ofera o caldura excelenta. Cusatura din aramid ofera o mai mare durabilitate.

Manusi Sudura Ultra

Pret 61,86 lei
Proiectate pentru sudori profesionisti Manusile Sudura Ultra utilizeaza numai materiale de cea mai buna calitate. Piele de piele de inalta calitate ofera o rezistenta imbunatatita la ardere. Captusite cu Fleece pentru protectie impotriva caldurii si a frigului. Cusatura din aramid pentru durabilitate suprema