Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Spill Control

Spill Control

Filtre active

Noul kit de control chimic. Dimensiunea mai mica permite stocarea conventionala si o portabilitate usoara la toate zonele care ar putea avea nevoie de control de deversare. Excelenta retentie chimica si de lichide pentru indepartarea usoara a produselor chimice periculoase
Acest kit poate fi folosit in medii exterioare si interioare. Padurile armate si sosetele permit retentia de substante nocive cum ar fi acizi si solventi.

Pad Absorbtie Uleiuri

Pret 434,71 lei
Aceste paduri sunt hidrofobice ceea ce le permite sa pluteasca pe apa si au fost create special cu marginile deschise pentru absorbtie rapida. Fiecare pad absoarbe 08 litri

Pad pentru Absorbtie

Pret 454,82 lei
Aceste paduri au margini deschise pentru tamponare rapida. Rezistenta ridicata a marginilor tesute previne lipirea scamelor de pieselor masinii si mentine placutele lipite chiar si atunci cand sunt saturate. Fiecare pad absoarbe 08 litri .

Paduri Chemical

Pret 420,78 lei
Straturile unice perforate filate si lipite dau rezistenta la tractiune excelenta si au proprietati de absorbtie rapida. Potrivit pentru utilizarea in mediile fara scame. Fiecare pad poate absorbi 04l de produse chimice agresive si non-agresive.
Rola de absorbtie uleiuri este potrivita atelierelor mecanice. Este perforata ceea ce o face potrivita pentru utilizare multipla. O rola intrega are capacitate sa absoarba 64 l de lichide pe baza de uleiuri

Rola Chemical

Pret 544,54 lei
Rola chimica poate fi folosita pe cai de acces sau rupta independent pentru a fi transformata in paduri. Ideala pentru medii industriale de interior sau exterior. Absoarbe 64 de litri de substante chimice agresive si non-agresive pe rola.

Rola Intretinere

Pret 568,52 lei
Rola pentru intretinere este produsul favorit usor de manipulat si ideal pentru caile de acces cu margini deschise pentru absorbtie rapida. O rola intreaga are capacitate absorbtie de 64 l de apa sau lichide pe baza de uleiuri

Set absorbtie 20 l

Pret 682,23 lei
Kit economic care este usor de transportat si suficient de mic pentru a fi pus in spatele scaunului unui vehicul. Padurile de intretinere au un invelis care le mentin impreuna chiar si atunci cand sunt saturate. Sosetele au cusaturi duble pentru pastrarea maxima a fluidului.
Similar cu setul de intretinere dar contine paduri si sosete superabsorbante care absorb uleiul si resping apa. Setul contine 60 de paduri 6 sosete 2 perne si 4 saci cu banda

Set Absorbtie lichide

Pret 768,09 lei
Sacul impermeabil permite kitului sa fie depozitat afara. Padurile de intretinere au un invelis care le mentine impreuna chiar si atunci cand saturate. Sosetele au cusaturi duble pentru pastrarea maxima a fluidului.

Set Maintenance 120 l

Pret 997,82 lei
Un kit economic ambalat intr-o pubela industriala rezistenta de culoare galbena cu 2 roti. Acest kit este ideal pentru transportarea la punctul de deversare. Padurile de intretinere au invelis care mentine padurile impreuna chiar si atunci cand sunt saturate.
Soseta de absorbtie doar pentru ulei are margini tesute pentru durabilitate. Produs hidrofobic ceea ce ii permite sa pluteasca pe apa chiar si atunci cand e saturat. Fiecare soseta absoarbe 3 litri lichid pe baza de ulei.

Sosete Absorbtie

Pret 519,02 lei
Sostetele de absorbtie sunt confectionate la exterior din tricot cu viteza de absorbtie mare. Capacitatea de absorbtie mai mare de 4 l de apa si lichide pe baza de uleiuri.

Sosete Chemical

Pret 553,05 lei
Soseta chimica este perfecta pentru mediile unde izolarea si controlul efectiv al produselor chimice periculoase si nepericuloase este esentiala. Materialul flexibil se extinde rapid pentru a creste rata de absorbtie oferind in acelasi timp capacitate excelenta de retentie a lichidului durabilitate si rezistenta.