Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Covorase Anti-Oboseala

Covorase Anti-Oboseala

Filtre active

Covoras anti-oboseala

Pret 81,22 lei
Covoras din burete PVC moale creat pentru a reduce stresul si disconfortul muschilor persoanelor care stau in picioare pe suprafete reci dure sau din beton pe durate de timp lungi crescand productivitatea muncii si modificand starea de spirit.Finisajul striat si marginile tesite maresc rezistenta produsului
Acest covoras antioboseala rezistent avand profil de diamant pentru aderenta ofera un confort extraordinar. Buretele gros din PVC permite comprimarea excelenta in timp ce suprafata de piele PVC asigura faptul ca produsul va dura chiar si in conditii grele. Toate muchiile au o tesitura de siguranta si finisajul cu profil de diamant reduce alunecarea si riscul accidentele la locul de munca.

Covoras Robust Anti-Oboseala

Pret 163,21 lei
Produsul de calitate superioara ofera drenaj si rezistenta la alunecare. Bilele antioboseala montate pe partea inferioara a covorasului asigura un confort de lunga durata. Marginile de conexiune permit usor prelungirea lungimii si a latimii covorasului atunci cand este necesar. Adecvat atat pentru zone interioare cat si exterioare.

Genunchiere

Pret 13,15 lei

Acest covoras tip3 ofera comoditate. Este una dintre cele mai utile si versatile produse PPE. Este solutia \"rapid fix\"" pentru protectie pentru genunchi. De asemenea este incredibil de util de a-l avea la locul de munca sau casa oferind o solutie ieftina pentru protectia genunchilor."