Cutite

Cutite

Filtre active

Acest cutit inovator prezinta o lama super-ascutita pentru maxima siguranta. Ideal pentru taierea legaturilor din plastic film sau card. Dispune de asemenea de un carlig pentru taierea benzii cutiilor fara sa provoace deteriorarea ambalajului.

Cutit de Siguranta Pro

Pret 20,88 lei
Confectionat din aliaj zinc pentru rezistenta si durabilitate Cutitul de Siguranta Pro este potrivit atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci. Cu un control glisor al lamei si un sistem auto retractabil al lamei acest cutit a fost conceput sa asigure siguranta dumneavoastra.
Ultimul model de cutit de super siguranta ce prezinta o lama care se retrage cand pierde contact cu materialul ce este taiat. De uz primar in depozite medii de contructie sau distributie unde cutitele sunt adesea folosite si siguranta este o prioritate. Pachetul contine 10 lame de schimb(KN91).

Cutit Portwest Snap Off

Pret 10,06 lei
Designul ergonomic cu maner din cauciuc face ca acest cutit sa fie usor de utilizat. O clema pentru degetul mare controleaza miscarea lamei pentru un plus de siguranta. KN18 vine cu 3 lame. Butonul de depozitare al lamei ofera acces facil la lamele de rezerva si este confectionat din otel inoxidabilsi rezistent

Cutter Ultra Safety

Pret 16,24 lei
Produs fabricat din aliaj de zinc pentru protectia utilizatorului special creat pentru dreptaci avand un sistem de retractie a lamei care raspunde oricarei miscari necontrolate. Cu un sistem rapid de schimbare a lamei acest cutit este un produs absolut necesar
Produsul este potrivit pentru cutitele KN10 si KN20. Lama este confectionata din otel carbon avand precizie incomparabila. Autoblacarea marginii superioare pentru taiere perfecta repetata. Fiecare lama are 2 margini de taiere.