Generalitali PPE

Generalitali PPE

Filtre active

Banda de delimitare neadeziva pentru utilizare in cordonarea zonelor din industrie constructii evenimente si zone sau operatii cu restrictii temporale. Calitate durabila puternica cu mare rezistenta la rupere.

Tehnologie rapida de prindere care permite aplicarea cu usurinta a acestei benzi extrem de reflectorizante pe brat incheietura mainii imbracaminte si alte accesorii. Perfect pentru a asigura vizibilitate si siguranta.

Ofera identificarea imediata a lucratorului cu informatii medicale care in cele din urma ar putea salvat viata muncitorului in accidente si situatii de urgenta. Cu pictograme usor de recunoscut pentru recunoastere usoara si la nivel mondial.

Centura pentru Suport

Pret 65,07 lei
Design-ul centurii de inalta performanta (latime 8 inch) confera suport total. Intareste coloana vertebrala sustine abdomenul si partea inferioara a spatelui. Centura poate fi ajustata pentru confort aditional si este potrivita pentru a fi purtata sub haine sau peste ele. Cele patru curele cu rezistenta sporita si elastic intarit se adapteaza perfect.

Set Protectie PPE

Pret 93,99 lei

Solutia ideala pentru protectia sporita a fetei si auzului (PW48) unde casca de protectie nu e necesara. Protejeaza impotriva impactului a metalelor lichide si a zgomotelor periculoase. Piesele de schimb sunt disponibile

Compatibile cu majoritatea fermoarelor Inlocuitorii de Cheite Fermoar sunt accesorii practice pentru orice jacheta. Disponibile intr-o gama variata de culori permit incorporarea facila a culorilor corporatiste in imbracaminte
Suportul de siguranta pentru unelte este o solutie brevetata conceputa pentru a imbunatati siguranta si eficienta locului de munca atunci cand lucrati cu unelte de mana. Dentitia brevetata din cauciuc permite utilizatorului sa mentina in siguranta pana la patru unelte diferite reducand in acelasi timp riscul caderii acestora.