Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Genunchiere

Genunchiere

Filtre active

Genuchiere CE

Pret 27,07 lei
Protectie inovativa a genunchilor ce se conformeaza ultimelor regulamente Europene. KP44 este ideal pentru instalatori sau faiantari. Se vinde in perechi.

Genunchiere (Gel)

Pret 75,03 lei
Functionale si inovatoare tehnic KP40 ofera protectie si confort premium pentru utilizator. Gelul de silicon gros se adapteaza la forma genunchiului oferind confort de neegalat in timp ce carcasa de PVC rezistent la abraziune asigura o protectie finala si o durata pentru viata mai lunga. Carcasa este conceputa pentru a oferi o mare stabilitate prin distribuirea greutatii uniform pe o suprafata mare. Bretelele reglabile permit o mare flexibilitate de montarea oferind in acelasi timp confort in spatele piciorului.
confectionat din poliuretan de inalta densitate care este suficient de dur si gros pentru protectia genunchilor. Designul sau confera stabilitate buna. De asemenea previne absorbtia de apa facandu-l ideal pentru lucrul in medii umede.

Genunchiere Non-Marking

Pret 44,86 lei
Protectie si stabilitate excelenta pentru orice suprafata. Materialul turnat fara marcaje este usor si previne lasarea urmelor si zgarierea supraftelor de lucru.Designul ergonomic asigura protectie totala si confort fara alunecare. Benzi ajustabile pentru fixare si flexibilitate

Genunchiere Portwest

Pret 21,66 lei
Protectie esentiala pentru genunchi si confort purtatorului. Genunchierele cu design ergonomic furnizeaza durabilitate confort si protectie. Acestea se potrivesc tuturor hainele Portwest si nu impiedica in nici un fel purtator in timpul mersului.

Genunchiere Super Gel

Pret 58,79 lei
Genunchierele noastre revolutionare cu gel integrat pentru a absorbi si dispersa presiunea. KP30 sunt usoare si acoperite cu o carcasa PVC rezistenta la abraziuni pentru o purtare indelungata. Suprafata non-derapare este potrivita pentru toate mediile de lucru. Curele elastice de inalta calitate fixeaza genunchierele dar nu sunt constrictive .

Genunchiere Usoare

Pret 37,90 lei
Atat de usoare incat nici nu veti stii ca le purtati. Concepute pentru a incercui genunchiul se adapteaza la forma acestuia cu ajutorul a doua curele usoare. Un invelis exterior rezistent ofera protectie genunchilor impotriva obiectelor ascutite si suprafetelor inegale. Realizate central din spuma groasa care captuseste genunchiul in timp ce materialul interior respirabil permite aerului sa circule pentru a preveni orice acumulare de umiditate.
Aceste paduri de protectie pentru umeri sunt extrem de flexibile confectionate din material de neopren cu spuma de EVA. Asigura protectia utilizatorului reducand riscul de impact. Se pot spala la masina pana la 60 de grade
Aceste genunchiere sunt construite folosind o concentratie mare de neopren oferind proprietati de absortie si flexibilite foarte bune. Una din proprietatile de baza ale acestor genunchiere este capacitatea de a ramene flexibil intr-un interval mare de variatie a temperaturii si pot fi spalate pana la 60 de grade Celsius
Avest suport pentru genunchi ofera protectie totala confort si comoditate avand un maner pentru transport. Confectionat din SBR rezistent la braziune crapare sau uzura. O solutie de incredere si durata pentru orice mediu