Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Masca de unica folosinta FFP3

Masca de unica folosinta FFP3

Filtre active

Masca de protectie pliabila inovativa si compacta cu 7 parti dimanice care ofera o excelenta posibilitate de miscare la nivel facial si confort maxim. Valva si spuma interioara asigura confort sporit utilizatorului. Test optional de blocare DOLOMITE. Datorita ambalajului si formei speciale plate este usor de depozitat si pregatita pentru aparatele de vending.
Masca de protectie de unica folosinta cu valva usoara din spuma EVA sub clema nazala pentru extra confort. Valva sudata cu ultrasunete si 100% nemetalica ajuta la reducerea eficienta a caldurii in interiorul mastii si asigura confort la folosirea in conditii de caldura si umiditate. Test optional infundare DOLOMITE
Proiectata ergonomic pentru a se potrivi cu cele mai multe forme ale fetei aceasta masca are un capac exterior moale pentru a-si proteja si pastra forma. Ventilul de expiratie performant functioneaza eficient pentru a reduce caldura din interiorul mastii si asigura confort atunci cand este utilizat in conditii foarte calde si umede. Alte caracteristici includ o punte inovativa modelata pentru nas pentru o adaptare perfecta intreaga suprafata de imbinare a inelului \"O\"" si benzi elastice reglabile"
Confort: forma de cupaVava de exhalare pentru respiratie usoara.Clema reglabila nas pentru adaptare optima. Unitate in jurul O ringului pentru confort maxim. Benzi elastice late.
Protejeaza impotriva concentratiilor ridicate de praf a ceturilor pe baza de apa si vapori. P301 poate fi folosita in concentratiile de contaminanti de pana la de 20 de ori WEL.

Masca Premium FFP3

Pret 148,05 lei
Masca Premium FFP3 cu o cupa mai mare si mai puternica in comparatie cu alte masti FFP3. Inel O in jurul imbinarii fetei si benzi elastice reglabile larg pentru confortul maxim al purtatorului.Valva de expirare performanta functioneaza eficient pentru a reduce caldura din interiorul mastii si a asigura confortul atunci cand este utilizat in conditii fierbinti si umede. Testul de colmatare Dolomit optional pentru confort sporit la respiratie.