Produse Auxiliare

Produse Auxiliare

Filtre active

Detector GPS V1

Pret 1.250,75 lei

Detectorul GPS V1 este un dispozitiv wireless geodetector usor de atasat de orice imbracaminte de protectie sau PPE pentru a oferi informatii de localizare a utilizatorului in timp real. Echipat cu o baterie cu viata lunga si un buton de alerta incorporat si functia permanent \"on\"" acest dispozitiv este esential pentru muncitorii din diverse industrii."

Geanta de Voiaj

Pret 108,29 lei

Produs cu design practic si versatil confectionat din poliester durabil 600D aceasta geanta este versatila si are un design practic cu un buzunar lateral cu fermoar pentru depozitarea bocancilor sau a castii.

Geanta de Voiaj

Pret 61,88 lei

Geanta de voiaj de 35 l este extrem de populara si potrivita pentru aproape orice domeniu. Caracteristicile ei includ manere laterale si unul superior o curea de umar ajustabila doua compartimente cu fermoar si suport pentru acte de identitate.

Geanta de Voiaj Troley

Pret 185,64 lei

Estetica si designul functional face din aceasta geanta de voiaj un element necesar. Pe plan intern geanta este impartita in 3 sectiuni cu separatoare cu scai ideale pentru separarea elementelor.

Geanta Impermeabila 70L

Pret 140,78 lei

Acesta geanta impermeabila din PVC este proiectata pentru a raspunde conditiilor de munca si meteorologice si a va pastra in siguranta uneltele si accesoriile. Spatiul de stocare suplimentar prevede un compartiment interior din plasa speciala cu acces rapid la documente esentiale de calatorie si de munca.

Geanta Universala

Pret 81,99 lei

Potrivita pentru transportarea uneltelor sau utilizarea in calitate de geanta de voiaj. Aceste genti moderne si practice au functionalitate multipla. Ambele modele au un suport pentru acte de identitate doua compartimente cu fermoar si o bretea pentru umar ajustabila.

Noul kit de control chimic. Dimensiunea mai mica permite stocarea conventionala si o portabilitate usoara la toate zonele care ar putea avea nevoie de control de deversare. Excelenta retentie chimica si de lichide pentru indepartarea usoara a produselor chimice periculoase

Pad Absorbtie Uleiuri

Pret 428,52 lei
Aceste paduri sunt hidrofobice ceea ce le permite sa pluteasca pe apa si au fost create special cu marginile deschise pentru absorbtie rapida. Fiecare pad absoarbe 08 litri

Pad pentru Absorbtie

Pret 448,63 lei
Aceste paduri au margini deschise pentru tamponare rapida. Rezistenta ridicata a marginilor tesute previne lipirea scamelor de pieselor masinii si mentine placutele lipite chiar si atunci cand sunt saturate. Fiecare pad absoarbe 08 litri .

Paduri Chemical

Pret 406,86 lei
Straturile unice perforate filate si lipite dau rezistenta la tractiune excelenta si au proprietati de absorbtie rapida. Potrivit pentru utilizarea in mediile fara scame. Fiecare pad poate absorbi 04l de produse chimice agresive si non-agresive.
Rola de absorbtie uleiuri este potrivita atelierelor mecanice. Este perforata ceea ce o face potrivita pentru utilizare multipla. O rola intrega are capacitate sa absoarba 64 l de lichide pe baza de uleiuri

Rola Chemical

Pret 439,35 lei
Rola chimica poate fi folosita pe cai de acces sau rupta independent pentru a fi transformata in paduri. Ideala pentru medii industriale de interior sau exterior. Absoarbe 64 de litri de substante chimice agresive si non-agresive pe rola.

Rola Intretinere

Pret 508,19 lei
Rola pentru intretinere este produsul favorit usor de manipulat si ideal pentru caile de acces cu margini deschise pentru absorbtie rapida. O rola intreaga are capacitate absorbtie de 64 l de apa sau lichide pe baza de uleiuri

Rucsac cu Trei Buzunare

Pret 94,37 lei

Rucsacul ideal pentru folosire zilnica. Confectionat din poliester 1200D durabil va pastreaza echipamentul in siguranta. Caracteristicile sale includ trei compartimente pricipale cu fermoar un compartiment pentru laptop si benzi ajustabile

Rucsac Hi-Vis

Pret 140,00 lei

Produs conceput pentru muncitori ciclisti sau scolari care necesita accesorii puternic reflectorizante pentru a fi vizibili. Prezinta un buzunar integrat pentru MP3/telefon mobil buzunare multiple spatar confortabil. Banda reflectorizanta indeplineste cerintele EN ISO 20471.

Rucsac Hi-Vis Quick Release

Pret 147,74 lei

Produsul B904 este confectionat din materiale certificate in conformitate EN ISO 20471. Sistemul inovativ de decuplare este creat ca si un dispozitiv de protectie cand se lucreaza in conditii de risc. Caracteristicile includ un buzunar impermeabil pentru MP3/CD sau telefon mobil bretele si spate captusite pentru confort maxim.

Servetele dezinfectante pentru maini cu actiune antibacteriana cu formula biocida. Eficiente impotriva unor serii de bacterii testate independent in conformitate cu standardul european EN1276.