Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Antifoane

Antifoane

Filtre active

Casca Antifonare Premium.

Pret 59,56 lei
Aceasta Casca Antifonare Premium este produsul de top in protectia auditiva. Banda PU este ultrausoara si ofera maximum de confort pentru perioade de utilizare indelungate. Model contemporan avand cupe cu ajustare pentru adaptare perfecta. Performantele de atenuare a zgomotului excelente ofera protectie superioara impotriva zgomotului nociv.

Casca Antifonare Super

Pret 28,62 lei
Produs extrem de usor pentru utilizare indelungata. Ofera protectie auditiva sporita. Caracteristici: cupe din spuma de polistiren rezistent la impact sistem fixare multipla de dimensiunea palmei
Casti de antifonare electronice complet functionale ce comprima automat impulsurile daunatoare si zgomotele continue la un interval auditiv sigur sub 85 dB dar care permite sunetelor normale sa fie auzite fara limitari sau intreruperi. Mareste sunetele joase pentru a permite un auz mai bun. Control pentru volum integrat. Compartimentul de baterii cu acces facil adaposteste 2 baterii AA pentru uz indelungat. Bateriile sunt incluse.

Casti antifonare Top Ear

Pret 48,73 lei
Casti antifonare usoare si pliabile cu o banda captusita pentru confort sporit. Nivel mare de atenuare ideal pentru a proteja impotriva zgomotului daunator in mediul de lucru.

Casti Fonice Portwest

Pret 28,62 lei
Casti fonice de protectie pentru urechi cu atenuare a zgomotului potrivite pentru locurile de munca cu zgomot redus. Aparatoarele ultra subtiri asigura o fixare usoara si moale care acopera urechile pastrandu-le in siguranta si protejate.