Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Dopuri de Urechi

Dopuri de Urechi

Filtre active

Suporturi pentru urechi reutilizabile. Materialul TPR (cauciuc termoplastic) ia forma canalului urechii dupa cateva minute prin reactia la caldura astfel incat produsul se potriveste aproape la fiecare purtator. Dispunand de o forma imbunatatita pentru confort sporit si performante mai bune de atenuare. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica individuala cu instructiuni de montaj.
Suporturi pentru ureche detectabile si reutilizabile in material TPR (cauciuc termoplastic). Caracteristica detectabila este fabricata printr-o tehnica avansata prin adaugarea unui metal in materialul TPR in timpul procesului de injectare fara a fi necesara adaugarea mingii detectabile metalic. Recomandat pentru utilizare in mediile din industria alimentara. Fiecare pereche se gaseste intr-o punga igenica cu instructiuni de montaj.

Dopuri Fonice cu Banda

Pret 100,56 lei
Dopuri fonice cu banda usoare si confortabile. Ideale pentru utilizare intermitenta. Dopuri PU de unica folosinta. Sunt disponibile rezervele dopurilor fonice. Usor de a inlocuit.