Ochelari

Ochelari

Filtre active

Impervious Safety Goggle

Pret 58,79 lei
Ochelari de protectie premium cu lentila injectata sunt puternici si robusti cu vedere panoramica excelenta si spuma interioara moale pentru confort sporit si protectie suplimentara impotriva socurilor. Stilul impermeabil are o acoperire inovatoare oleofoba si impotriva murdariei care ajuta la mentinerea lentilei curate in conditii de lucru foarte extreme. Banda elastica reglabila larga. Ventilatie indirecta.

Ochelari Atena Sport

Pret 26,30 lei
Ochelarii Atena Sport sunt conceputi tinandu-se cont in primul rand de morfologia utilizatorului. Usori rezistenti dar flexibili sunt ideali pentru folosire indelungata. Marginile moderne ce confera un look modern completeaza confortul anti-alunecare

Ochelari Challenger

Pret 28,62 lei
Lentile panoramice cu protectie UV tratate antizgarieturi anti aburire pentru performante de durata. Produsul ofera protectie impotriva lichidelor si particolelor de praf. Compatibil cu mastile de protectie si cu ochelarii personali de vedere. Lentile de calitate exceptionala. Design imbunatatit cu banda elastica larga pentru confort optim ventilare indirecta
Ochelari foarte usori din policarbonat care se adapteaza la caracteristicile faciale oferind protectie pentru frunte si obraz. Lungimea complet ajustabila la tampla si un clichet in cinci puncte.
Acest model atractiv si stilat a fost creat pentru protectia si confortul dvs. Caracteristicile Pan View includ constructia usoara si placuta la atingere. Lentila ofera protectie laterala si frontala.
Ochelari usori de protectie stil sportiv cu lentile-cadru mai putin deschis. Pernitele reglabile moi si rama fara presiune fac din PW Defender un lider de clasa in intreaga gama de protectie a ochilor

Ochelari de protectie Slim

Pret 28,62 lei
Ochelari extrem de usori. Combinatie de inalta tehnologie cu materiale componente dure si moi pentru potrivire perfecta. Design curbat pentru sigilarea zonei din jurul ochilor.

Ochelari Focus

Pret 27,07 lei
Ochelarii Focus sunt ochelari monobloc cu lentila monobloc cu brate reglabile si extensibile pentru o potrivire perfecta si confort. Spuma sa interioara detasabila ofera o protectie suplimentara impotriva socurilor si a prafului. Inovatia acestui stil este insertia RX pe care un cadru interior detasabil care poate fi utilizat pentru a instala lentilele de prescriptie. Spectacolul Double Eyes reprezinta o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru lucratorii care au nevoie de ochelari corectori pe langa protectia ochilor.

Ochelari Gas Welding

Pret 25,53 lei
Atunci cand se utilizeaza flacara oxiacetilenica sau pentru sudura PW60 ofera protectie de inalta performanta cu un factor de nuanta 5. Un cadru confortabil moale cu lentile flip-up permite utilizarea ochelarilor si pentru operatiuni de slefuire.
Ochelarii Impervious au o impregnare oleofoba si antimurdarie ajutand la pastrarea lentilei in conditii de lucru foarte extreme.Design dur si modern cu material dublu pe bratele laterale. Banda elastica larga asigura o ajustare mai buna in timp ce garnitura de spuma EVA detasabila permite un plus de confort oferind in acelasi timp o protectie suplimentara impotriva socurilor si a prafului.