Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Viziere

Viziere

Filtre active

Acest ecran usor durabil de 300 microni se potriveste cu usurinta pe o palarie si ofera o protectie finala impotriva fluidului si a stropilor catre fata mentinand in acelasi timp un super-confort si o vizibilitate optima pentru purtator. Ofera protectie toata ziua si este suficient de spatios pentru a se potrivi confortabil cu uzura ochilor.

Masca pentru fata Plus

Pret 70,59 lei
Aceasta masca ofera protectie sporita laterala si frontala impotriva stropilor de metale topite si a particulelor solide. Dispozitiv cu clichet ajustabil Viziera de rezerva disponibila (PW99)

Scut facial din APET (100)

Pret 1.489,76 lei

Scut facial complet conceput pentru a oferi protectie impotriva fluidelor si a stropilor. Viziera transparenta ofera vizibilitate optima cu claritatea unor ochelari de baza. Insertie cu banda din spuma pentru a imbunatati confortul si potrivirea utilizatorului.

Claritate exceptionala a vizierelor ideala pentru cei din mediul orientat catre clienti sau din linia frontala. Confort intreaga zi cu banda de spuma de 25 mm si anti-ceata (peste 5 � C). O dimensiune ce se potriveste tuturor si vine complet asamblat

Viziera Arc Electric Clasa 1

Pret 242,11 lei
PS90 este clasificata ca Protectie Arc Clasa 1 si produs Clasa 0 VLT conform GS-ET-29 si E DIN 58118. Ofera transmitere lumina la nivel maxim si \"recunoastere imbunatatita a culorilor\"" cf EN 170. Aceasta viziera consta intr-un scut pentru fata cu gaura pentru capse. Este compatibila cu toate bonetele tari Porwest dat este recomandat sa fie folosita cu bonetele tari aprobate pentru protectie arc electric si nivel maxim asteptat."

Viziera Arc Electric Clasa 2

Pret 645,87 lei
Viziera PS91 Arc Electric Clasa 2 este un produs protectie arc electric Clasa 2 si Clasa 1 VLT. Depaseste cea mai inalta protectie arc electric conform GS-ET-29 si E DIN 58118 si este destinata maximizarii perceptiei culorii si transmiterii luminii. Are un adaptor universal pentru casti o protectie pentru barbie atasata permanent si o viziera verde deschis injectata avand un strat anti-aburire. Se recomanda a fi folosita doar cu casti aprobate pentru protectie arc electric.

Aceasta viziera usoara de 300 microni si rezistenta se potriveste cu usurinta pe casca de protectie si ofera protectie finala a fetei impotriva fluidelor si a stropilor pastrand in acelasi timp un super-confort si o vizibilitate optima pentru purtator. Ofera protectie pe toata durata zilei si poate fi purtata cu ochelarii permanenti

Viziera din Plasa

Pret 53,18 lei
Viziera din plasa pentru protectia impotriva particulelor propagate la viteza mare. Sistem ajustabil usor de folosit. Viziera de rezerva disponibila (PW94).

Vizor High Endurance

Pret 96,69 lei
Vizor panoramic pentru castile de protectie din gama Heigh Endurance. Permite utilizatorului sa il poarte peste ochelarii de vedere. Tratament anti zgariere si anti aburire pentru durabilitate