Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Instrumente cabluri / franghii

Instrumente cabluri / franghii

Filtre active

Esentiala pentru oricine lucreaza la inaltime coarda pentru unelte poate fi atasata la incheietura mainii utilizatorului. Aceasta se poate face cu ajutorul carabinierei sau a unui cordon elastic lasand celalalt capat atasat de unealta de lucru. Acest produs previne caderea uneltei care ar deveni periculoasa atunci cand se lucreaza la inaltime. Incarcatura de Siguranta 9 kg.

Aceasta Funie Unelte Rasucita pastreaza lungimea snurului aproape de punctul de ancorare. Acest element impiedica caderea de la inaltime a uneltelor atasate. Carabina pivotanta este proiectata pentru a preveni incurcarile. Sarcina de lucru sigura de 05kg.

Ca prezentam cea mai revolutionara solutie in cazul castilor de protectie funia pentru casca esentiala atunci cand munciti la inaltime. Un capat al funiei este atasat de casca iar celalalt este atasat de hainele utilizatorului prevenind astfel caderea castii si provocarea de accidente.

Franghie dubla elastica pentru mai multe unelte. Acest articol impiedica ca uneltele sa devina obiecte periculoase si sa prezinte pericol de siguranta atunci cand lucreaza la inaltime. Incarcare sigura 3kg