Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Masca

Masca

Filtre active

Kit Auck

Pret 133,04 lei
Kit gata de utilizare compus dintr-o semimasca Auckland P410 si doua filtre combinate P970 (Protectia ABEK1P3). P410 are o forma excelenta si este extrem de confortabila pentru perioade lungi de utilizare. Filtrele identice ajuta la echilibrarea greutatii fara a impiedica vederea utilizatorilor. Acest kit este ideal pentru cei care lucreaza cu pesticide.

Masca Completa Viena

Pret 426,20 lei
Masca pentru fata cu conexiune dubla filtru baioneta si suporturi filtre ABS. Vizorul din policarbonat este rezistent la zgarieturi acizi si aburire. Caracteristici: harnasament ajustabil ergonomic cu 6 catarame de eliberare rapida atasate corpului rigid al mastii care asigura o sigilare perfecta. Filtrele se vand separat.
Masca integrala Helsinki confectionata din cauciuc termoplastic moale sigileaza fata si ofera vedere panoramica. Piesa interna din silicon este echipata cu 2 valve de inhalare pentru a reduce aburirea si a imbunatati confortul. Caracteristicile standard ofera conexiune conform EN 148-1. Poate fi folosita cu toate filtrele conforme cu acelasi standard (echipament gaz particule sau combinat si monitorizat). Filtrele nu sunt incluse (se vand separat)

Semi Masca Auckland

Pret 36,35 lei
Produs economic confectionat din material moale TPE ce nu provoaca alergii banda elastica larga filtru dublu infiletabil absorbtie umezeala pentru medii cu temperaturi inalte conform EN140:1998. Filtrele se vand separat

Semi Masca Geneva

Pret 85,86 lei
Fabricat din silicon de inalta calitate pentru adaptare confortabila. Chingile de suport sunt atasate la corpul rigid al mastii. Prin urmare nu marcheaza fata utilizatorilor si asigura o potrivire mai uniforma. Filtrele se vand separat.

Semi Masca Vancouver

Pret 73,48 lei
Produsul este fabricat din cauciuc termoplastic rezistent. Conexiunile filtrului baioneta ofera spectru larg de vizibilitate. Design ergonomic filtre ABS valva frontala pentru exhalare. Filtrele se vand separat.