Pantaloni

Pantaloni

Filtre active

Pantalon Ballistic

Pret 160,89 lei

Acest model este confectionat din poli-bumbac de calitate superioara. Caracteristici: benzi din nailon aplicate pe exteriorul fiecarui picior pentru protectie maxima impotriva sticlei cutiilor din metal si altor materiale periculoase. Doua benzi reflectorizante aplicate in jurul fiecarui picior ofera siguranta si vizibilitate.

Pantalon Chrome

Pret 127,63 lei
O abordare superioara a pantalonului popular Action acest stil prezinta toate trasaturile clasice la care va puteti astepta si mult mai mult inclusiv potrivire imbunatatita cusaturi triple nou sistem de fixare a taliei fermoare discrete si culori contemporane.

Pantalon Dunarea

Pret 119,12 lei

Pantalonul TX61 este rezistent si are o tinuta moderna. Stilul permite o mai mare libertate de miscare iar talia elastica asigura confort si o potrivire universala.

Pantalon Granite

Pret 133,04 lei
Pantalonul Granit este prevazut cu caracteristici inclusiv cusaturi triplete banda in talie confortabila pentru a se potrivi si a rezista la uzura atunci cand se indoieste si se intinde cu bucla centrala de centura pentru a impiedica centura sa se ridice peste pantalon. Buzunarele ergonomice sunt adanci si sigure. Buzunare multiple ofera spatiu de stocare securizat pentru telefoane monede si instrumente.

Pantalon Poznan

Pret 105,97 lei

Pantalonii Poznan ofera confort suprem pentru purtator. Perfect pentru activitati de lucru caracteristicile utile includ elastic la spate si buzunare pentru genunchiere. Buzunarele multiple asigurara depozitarea sigura si cusatura dubla adauga la durabilitate acestui stil castigator .

Pantalon Preston

Pret 56,47 lei

Produs cu design clasic rezistent si confortabil. Caracteristici: pliu aplicat frontal doua buzunare laterale un buzunar aplicat pe partea dorsala.

Pantaloni Action

Pret 92,05 lei

Produs confortabil si functional cu valoare exceptionala plasat in topul vanzarilor. Disponibil intr-o gama variata de culori marimi si lungimi. Confectionat din polibumbac de calitate caracteristicile includ multiple buzunare cu fermoar zone intarite genunchiere. Un lieder de piata adevara

Pantaloni Action

Pret 102,10 lei

C887 vine cu o betelie elastica. Acest lucru permite confort mai mare si usurinta de miscare.

Pantaloni Action Lined

Pret 122,99 lei

Produs confortabil si rezistent confectionat din nailon cu captuseala din tricot. Caracteristici: buzunare aplicate pe genunchi cute intarite aplicate posterior si in zona genunghiului.

Pantalonii TX16 au o captuseala calduroasa non-voluminoasa pentru medii reci. Caracteristicile includ buzunare pentru genunchiere reglare tiv cu scai si mai multe buzunare practice.

Pantaloni Chino Slim Strech

Pret 80,44 lei

Acesti pantaloni sunt solutia ideala pentru uniforma. Ofera o imagine deosebita realizata din tesatuta de bumbac twill. Tesatura elastica ofera confort si libertate de miscare. Caracteristicile sale includ buzunare laterale buzunare posterioare cu nasturi si inchidere rapida in talie.

Pantaloni Combat

Pret 71,94 lei

Acest articol descrie toate stilurile originale ala pantalonilor de lucru moderni. Confectionati din materialul nostru Kingsmilll robust pre- redus pantalonii Combat sunt confectionati pentru a fi folositi la cele mai dificile de locuri de munca. Mai multe buzunare utile care prezinta clapeta inchisa cu arici pentru un plus de securitate

Pantaloni Combat Slim Strech

Pret 101,33 lei

Acesti pantaloni strech au toate avantajele stilului cargo. Acest material elastic ofera confort si libertate de miscare. Caracteristicile includ multiple buzunare. Cu cusaturi duble si intarituri in toate punctele de rezistenta

Pantaloni de Lucru Combat.

Pret 94,37 lei

Pantaloni de lucru cu buzunare mari conceputi pentru rezistenta la uzura si rupere. Tesatura din poli-bumbac este extrem de confortabila si se spala bine. Buzunarele mari in stil de lupta foarte practice

Pantaloni Munic

Pret 134,59 lei

Pantalonii Munich sunt practici si cu design modern. Material durabil 300g si rezistent la abraziune buzunare multiple pentru depozitare

Acesti pantaloni eleganti sunt creati pentru a oferi confort si functionalitatea. Caracteristicile inteligente includ 9 buzunare buzunare pentru genunchiere elastic in talie in laterol si inchiderecu scaila picior pentru fixarea tivului.