Salopete si combinezoane

Salopete si combinezoane

Filtre active

Combinezon Iona

Pret 157,02 lei

Stilul si confortul sunt trasaturile distinctive ale acestui combinezon. Caracteristicile includ buzunare pentru genunchiere si mansete ajustabile. Banda reflectorizanta Hi-Vis aplicata pe piept brate si picioare pentru vizibilitate sporita

Halatul Howie are diverse caracteristici inteligente. Mansetele tricotate ofera protectie. Doua buzunare aplicate in partea inferioara buzunar aplicat pe piept in partea stanga pentru acces rapid. Halatul este protejat de finisajul Texpel impotriva murdariei si a apei

Salopeta Bremen

Pret 151,61 lei

Salopeta Bremen cu rezistenta sporita. Caracteristici: material durabil 300g cusaturi triple deschidere laterala pentru libertate de miscare si versatilitate.

Aceasta salopeta Bib & Brace ofera extra caldura si usurinta in miscare in conditii de lucru reci. Produs similar modelului TX12 potrivit lucrului in conditii de temperaturi scazute. Caracteristici: Captuseala termica.

Tesatura Portwest Texo din bumbac creaza o imbracaminte practica si confortabila. Aceasta salopeta cu pieptar ofera protectie completa a partii inferioare a corpului si a picioarelor.Caracteristicile includ buzunar ascuns aplicat pe piept buzunare pentru genunchiere si buzunare aplicate pe coapse. Inchiderea cu scai de pe picioare asigura o adaptare sigura

Salopeta cu Pieptar Rhine

Pret 143,87 lei

Salopeta cu design stilat potrivit activitatilor industriale. Confectionat din material Kingsmill durabil prezinta functionalitate si confort.

Salopeta Iona

Pret 115,25 lei

Produs confortabil si functional. Caracteristici: buzunar spatios aplicat pe piept buzunar suport rigla banda reflectorianta.

Salopeta Varsovia

Pret 141,55 lei

Acest stil are o serie de caracteristici castigatoare cum ar fi multiple buzunare si betelie elastica pentru usurinta de miscare.Stilul contemporan si designul elegant creeaza o haina moderna potrivita pentru o varietate de locuri de munca.