Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Fit

Fit

Marime

Marime

Echipamente de lucru pentru zugravi

Echipamente de lucru pentru zugravi

Filtre active

Jacheta Painters Pro

Pret 160,11 lei

Aceasta jacheta eleganta este confortabila si practica. Perfecta pentru toate muncile de zugravit si tenciuit caracteristicile includ scai pentru ajustare de mansete si tiv tesatura Oxford pentru rezistenta la abraziune si buzunare sigure.

Jacheta pentru Zugravi

Pret 102,10 lei
Jacheta este un produs nou in gama echipamentelor de lucru pentru zugravi. Caracteristici: design modern un buzunar aplicat pe piept cu sectiune aditionala pentru telefon si stilou. Betelia elastica ofera confort sporit si libertate de miscare.

Painters Pro Polo

Pret 52,60 lei

Acest tricou polo este un plus pentru gama Painters Pro. Caracteristicile includ guler tricotat buzunar multifunctional aplicat pe piept.

Pantalon Painters Pro

Pret 133,04 lei

pantalonii Painters Pro arata curati si inteligent si sunt plin de caracteristici inteligente. Designul Slim ofera in look contemporan al acestui stil in timp ce contrastul Oxford ofera rezistenta suplimentara la abraziune si completeaza aspectul modern.

Pantaloni Zugrav

Pret 92,82 lei
Produs cu design inovativ acesti moderni pantaloni pentru zugravi prezinta un buzunar suport telefon mobil si pix. Buzunarele laterale buzunarele pentru genunchiere si cele de pe coapse reprezinta tot ceea ce are nevoie un meserias si sunt completate cu betelia elastica pentru confort.

Salopeta Painters Pro

Pret 160,11 lei

Aceasta salopeta are toate atributele pe care le asteptati de la o salopete moderna inclusiv o adaptare contemporana. Functiile suplimentare includ un buzunar spatios si placheta din spate elastica pentru confort suplimentar.

Salopeta Zugrav Bolton

Pret 102,10 lei
Caracteristici: material inovativ (100% bumbac) rezistent la agenti de vopsit buzunare cu fermoar buzunare suport rigla betelie posterioara elastica.