Produsele noi

Jachetă Surrey Chefs L/S C835
  • Nou

Această jachetă de bucătari folosește o țesătură ușoară și oferă o siluetă modernă, mai subțire, cu o potrivire ergonomică. Caracteristicile acestei jachete includ închidere frontală cu știfturi ascunse, buzunar lateral cu fermoar și panouri mari MeshAir Pro la spate și la subrat pentru o respirabilitate remarcabilă.

Șorț Canvas S792
  • Nou

Șorț Canvas S792

Pret 47,40 lei

Acest șorț elegant și rezistent este realizat din pânză grea de bumbac Canvas pentru a rezista provocărilor moderne din industria ospitalității și pentru a preveni pătarea hainelor de lucru. Proiectat cu detalii practice, inclusiv bretea reglabilă la gât pentru o potrivire îmbunătățită și un buzunar multifuncțional pentru depozitare sigură.

Combinezon BizTex SMS Tip 5/6 ST30
  • La reducere!
  • -20%
  • Nou
  • -20%

Combinezon BizTex SMS Tip 5/6 ST30

Pret 15,20 lei Pret 19,00 lei

Acest combinezon SMS poate fi imbracat usor peste echipamentul de lucru. Ofera protectie sporita de tip 5 & 6. Articol rezistent la rupere si abraziuni. Caracteristicile includ gluga mansetele si betelia elastice.

DX4 Hi-Vis Jacheta de iarna DX461
  • Nou

Designul dinamic "fresh" combinat cu țesătura elastică respirabilă superioară fac din aceasta cea mai dorită jachetă de iarnă hi-vis de pe piață Pachet complet de caracteristici inovatoare, inclusiv bandă reflectorizantă aplicată la căldură Hi-Vis-Tex Pro, finisaj rezistent la pete și ulei Texpel SOS, guler din fleece micro periat și mâneci articulate Izolația superioară căptușită „InsulatexPro” oferă căldură perfectă fără a adăuga greutate inutilă Această jachetă este garantată pentru a face purtătorul să arate grozav, păstrându-l în același timp în siguranță și confortabil, indiferent de sarcină.

PW Jacheta Hi-Vis de Iarnă PW261
  • Nou

Pentru a vă menține uscat și în siguranță, Jacheta de Iarnă PW2 vă oferă căldură maximă în condiții de vreme rece. Țesătura impermeabilă 300D și designul dinamic, împreună cu o potrivire bună, garantează confortul și fiabilitatea maximă. Țesătura fluorescentă strălucitoare combinată cu banda retroreflectorizantă vă asigură vizibilitatea și siguranța la locul de muncă.

Jacheta PW3 Hi-Vis 5-in-1 PW367
  • Nou

Rămâi vizibil, confortabil și protejat cu această jachetă superbă si respirabilă 5-în-1. Această îmbrăcăminte inteligentă este extrem de adaptabilă la toate anotimpurile și la o varietate de condiții de lucru pentru utilizare multifuncțională. Geaca exterioară are o soluție cu mai multe buzunare, cu un spațiu dedicat pentru telefon, chei sau mănuși, în timp ce geaca interioară impermeabilă are căptușeală căptușită pentru căldură și confort maxim.

Jacheta de iarnă PW2 PW260
  • Nou

Jacheta de iarnă PW2 PW260

Pret 208,85 lei

Elegant, funcțional și durabil, jacheta de iarnă PW2 oferă protecție și căldură în condiții meteorologice extreme. Caracteristicile cheie includ panouri colorate cu contrast pentru un plus de stil, glugă detașabilă reglabilă și o mulțime de buzunare pentru depozitare