Reduceri

Casca Endurance

Pret 56,47 lei

Casca Endurance cu carcasa ABS si ventilatie- disponibila acum in varianta fara vizor retractabil

Combinezon BizTex SMS Tip 5/6
  • La reducere!

Acest combinezon SMS poate fi imbracat usor peste echipamentul de lucru. Ofera protectie sporita de tip 5 & 6. Articol rezistent la rupere si abraziuni. Caracteristicile includ gluga mansetele si betelia elastice.

Jacheta de Ploaie Clasica

Pret 47,96 lei
Conceputa pentru a fi purtata in conditii meteorologice nefavorabile jacheta de ploaie Classic este nu numai practica ci si durabila. Usor de rulat si depozitat in asteptarea vremii ploioase. Disponibila intr-o gama variata de culori satisfactia este garantata.
Conceputa pentru a mentine utilizatorul vizibil in siguranta si uscat in conditii de vreme nefavorabila. Aceasta jacheta usoara si eleganta in doua tonuri dispune de o gluga cu acces facil buzunare mari de depozitare si ventilatie la spate.
Manusa PU Palm
  • La reducere!

Manusa PU Palm

Pret 3,87 lei

Produs potrivit pentru conditiile de lucru de complexitate sporita unde dexteritatea si respirabilitatea sunt esentiale. Acum disponibile intr-o variata gama de culori si marimi

100% nemetalic pantof usor si confortabil in stil excursionist. Constructia puternica si flexibila permite utilizarea de lunga durata in mediul de lucru.

Pantofi Steelite Mersey S1

Pret 168,62 lei

Partea superioara confectionata din material performant si captuseala de plasa 3D care asigura confort maxim si respirabilitatea. Acesti pantofi de protectie au fost confectionati din talpa PU/PU de dubla densitate oferind aderenta superioara si absorbtia energiei. Reduce oboseala piciorului

Tricou Polo Doua tonuri.

Pret 54,92 lei

Designul modern siguranta si confortul purtatorului sunt principalele caracteristici ale S479. Acest stil cu albastru marin sau gri contrastante este perfect pentru mediile calde murdare in care se cere protectie hi-vis.

Tricou Polo Iona

Pret 47,18 lei

Acest tricou polo elegant include banda reflectorizanta Hi-Vis pentru a face purtatorul mai vizibil. Tesatura confortabila are proprietati tampon astfel ca umiditatea este drenata repede departe de corp - ideal pentru conditii de cald.

Vesta Half Mesh Hi-Vis

Pret 19,34 lei
Produs respirabil potrivit pentru lucrul in conditiile de temperaturi ridicate.
Aceasta vesta este robusta si durabila si ofera confort si siguranta intr-o varietate de medii de lucru. Caracteristicile includ un suport dublu de acte de identitate si fixare cu fermoar frontal.

Vesta Hi-Vis Two Band

Pret 13,15 lei
Ofera toate caracteristicile vestei C470 cu o banda pe piept si una in talie