Pantalon Chef

Pantalon Chef

Filtre active

Pantalon Chester Chefs

Pret 75,80 lei
Produs practic cu design stilat. Caracteristici: buzunar aplicat pe coapsa fermoar ascuns betelie elastica snur.

Pantaloni Barnet Chef

Pret 69,62 lei
Produs conceput pentru lucrul in conditii de temperaturi ridicate. Confectionat din bumbac 100%. Tesatura confortabila si usoara.

Pantaloni bucatar Bromley

Pret 68,07 lei
Pantalonii Bromley sunt confectionati din bumbac de inalta calitate. Caracteristici care va garanteaza confortul zilnic sunt: buzunar dorsal inchidere discreta cu fermoar betelie elastica cu snur.

Pantaloni Chefi Dama Rachel

Pret 66,52 lei
Acesti pantaloni stilati ofera o solutie confortabila si functionala pentru femei. Betelia din talie semi-elastica impreuna cu inchiderea cu nasture si fermoar asigura o adaptare perfecta si libertate de miscare. Caracteristicile utile acle acestui model contemporan includ buzunare laterale si in spate

Pantaloni cu snur

Pret 72,71 lei
Produs confortabil cu strat superior Texpel rezistent la apa si lichide. Caracteristici: doua buzunare laterale betelie elastica cu snur.

Pantaloni MeshAir Pro

Pret 76,58 lei
Acest pantalon subtire potrivit contine Texpel care nu permite patrunderea apei . Tehnologia MeshAir Pro ofera o respirabilitate maxima in mediile calde . Printre alte caracteristici se numara buzunarul din spate al soldului talie elastica completa cu cordon care permit o mobilitate mai buna.