Pantalon Chef

Pantalon Chef

Filtre active

Pantaloni cu snur C070

Pret 81,13 lei

Produs confortabil cu strat superior Texpel rezistent la apa si lichide. Caracteristici: două buzunare laterale, betelie elastica cu snur.

Acesti pantaloni stilati ofera o solutie confortabila si functionala pentru femei. Betelia din talie semi-elastica impreuna cu inchiderea cu nasture si fermoar asigura o adaptare perfecta si libertate de miscare. Caracteristicile utile acle acestui model contemporan includ buzunare laterale si in spate

Acest pantalon subtire potrivit contine Texpel care nu permite patrunderea apei . Tehnologia MeshAir Pro ofera o respirabilitate maxima in mediile calde . Printre alte caracteristici se numara buzunarul din spate al soldului talie elastica completa cu cordon care permit o mobilitate mai buna.

Produs conceput pentru lucrul in conditii de temperaturi ridicate. Confectionat din bumbac 100%. Tesatura confortabila si usoara.

Produs practic cu design stilat. Caracteristici: buzunar aplicat pe coapsa fermoar ascuns betelie elastica snur.

Pantalonii Bromley sunt confectionati din bumbac de inalta calitate. Caracteristici care va garanteaza confortul zilnic sunt: buzunar dorsal inchidere discreta cu fermoar betelie elastica cu snur.

Produs confortabil de ultima generatie. Caracteristicile includ betelie posterioara semi-elastica buzunare laterale buzunar posterior