Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Portwest CT Series

Portwest CT Series

Filtre active

Manusi Spuma Nitril CT HR

Pret 34,55 lei
Aceaste manusi premium CT45 protectie taiere ofera o protectie exceptionala cu nivel de taiere D fara utilizarea de fibre de sticla sau de otel. Acoperite cu spuma de nitril CT45 ofera o aderenta excelenta in conditii umede si uscate. Linerul 100% respirabil fara cusaturi ofera un confort remarcabil pentru purtator.
Aceasta manusa respirabila fara cusaturi de 18 gauge ofera o dexteritate remarcabila un confort si o protectie de nivel C de taiere. Tehnologia spumei cu micro nitril imbunatateste confortul care ajuta la reducerea oboselii mainii. Alegerea ideala pentru manevrarea precisa in medii uscate.

CT Maneci AHR+

Pret 44,98 lei
Pentru a obtine o protectie maxima la nivel de taiere F manecutele antitaiere CT90 ofera protectie exceptionala a antebratului in timp ce lucrati cu riscuri de taiere reduse. Proiectat folosind materiale fara fibre de sticla si otel evitand iritarea pielii fara a compromite protectia

CT Manusi Spuma Nitril AHR

Pret 47,40 lei
Conceput pentru a atinge o protectie maxima la nivel de taiere F modelul CT67 este confectionat folosind tehnici de ultima generatie asigurand ca acesta nu contine fibre de sticla si otel fara a compromite rezistenta la taiere. Captuseala cu gauge 13 asigura o potrivire excelenta iar stratul de spuma nitrilica ofera o aderenta excelenta in conditii umede si uleioase.
Fara fibra de sticla sau otel aceaste manusi rezistente ofera o protectie exceptionala Cut E. Acoperirea cu spuma de nitril asigura o aderenta excelenta in conditii umede si uscate. Garnitura de etansare 15 fara cusaturi asigura o dexteritate deosebita pentru purtator.

CT AHR+ Spuma Nitril.

Pret 72,29 lei
Confectionate folosind materiale si tehnici premium CT69 ofera cel mai inalt nivel de protectie la taiere Cut Level F. Oeko-tex asigura ca aceasta manusa nu contine fibre de sticla si otel evitand iritarea pielii. Impregnate cu spuma de nitril pentru o dexteritate deosebita in conditii umede si uscate.