Filtrare dupa

Disponibilitate

Disponibilitate

Culoare

Culoare

Marime

Marime

Portwest CT Series

Portwest CT Series

Filtre active

Aceasta manusa respirabila fara cusaturi de 18 gauge ofera o dexteritate remarcabila un confort si o protectie de nivel C de taiere. Tehnologia spumei cu micro nitril imbunatateste confortul care ajuta la reducerea oboselii mainii. Alegerea ideala pentru manevrarea precisa in medii uscate.
Aceaste manusi premium CT45 protectie taiere ofera o protectie exceptionala cu nivel de taiere D fara utilizarea de fibre de sticla sau de otel. Acoperite cu spuma de nitril CT45 ofera o aderenta excelenta in conditii umede si uscate. Linerul 100% respirabil fara cusaturi ofera un confort remarcabil pentru purtator.
Fara fibra de sticla sau otel aceaste manusi rezistente ofera o protectie exceptionala Cut E. Acoperirea cu spuma de nitril asigura o aderenta excelenta in conditii umede si uscate. Garnitura de etansare 15 fara cusaturi asigura o dexteritate deosebita pentru purtator.
Conceput pentru a atinge o protectie maxima la nivel de taiere F modelul CT67 este confectionat folosind tehnici de ultima generatie asigurand ca acesta nu contine fibre de sticla si otel fara a compromite rezistenta la taiere. Captuseala cu gauge 13 asigura o potrivire excelenta iar stratul de spuma nitrilica ofera o aderenta excelenta in conditii umede si uleioase.

CT AHR+ Spuma Nitril.

Pret 72,29 lei
Confectionate folosind materiale si tehnici premium CT69 ofera cel mai inalt nivel de protectie la taiere Cut Level F. Oeko-tex asigura ca aceasta manusa nu contine fibre de sticla si otel evitand iritarea pielii. Impregnate cu spuma de nitril pentru o dexteritate deosebita in conditii umede si uscate.

CT Maneci AHR+

Pret 44,98 lei
Pentru a obtine o protectie maxima la nivel de taiere F manecutele antitaiere CT90 ofera protectie exceptionala a antebratului in timp ce lucrati cu riscuri de taiere reduse. Proiectat folosind materiale fara fibre de sticla si otel evitand iritarea pielii fara a compromite protectia